Obnoviť stránku

Mad Catz G.L.I.D.E. TE Premium Hybrid

4,7 30 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz G.L.I.D.E. TE Premium Hybrid

Špičková podložka pod myš bola navrhnutá v spolupráci s hráčmi, tak aby uspokojila aj tých najnáročnejších používateľov. Jej celková veľkosť je 50% väčšia ako u štandardných podložiek, poskytuje oveľa viac miesta pre lepšiu manévrovateľnosť. Špeciálny povrch Glide TE zlepšuje výkon snímača a to až o neuveriteľných 400%. S touto podložkou sa vám nikdy nestane, že by sa myš zadrhla a vy ste tak minuli cieľ.
Prevedenie sa vyznačuje vysokou odolnosťou - tepelne lepené hrany sa nikdy nerozštiepia. Podložku možno ľahko zložiť a po jej opätovnom rozložení sa ihneď vráti do rovného stavu. Je tak ideálna pre časté prenášanie. Vďaka povrchu s vysokým odporom proti kvapalinám nemusíte mať strach z poliatia. Mad Catz G.L.I.D.E TE jednoducho utrite a ihneď môžete pokračovať v hre.
Rozmery:

  • 395 x 315 x 2 mm
Kód:  MH701af5
Produktové číslo:  MCB4380600A1/12/4

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06