Obnoviť stránku

Mad Catz FREQ TE 7.1

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz FREQ TE 7.1

Ultimátne slúchadlá pre hráčov telom i dušou zaujmú perfektne spracovaným dizajnom, robustnou hliníkovou konštrukciou a pre svoj dokonale krištáľový zvuk s nekompromisným 7.1 kanálovým podaním pri hraní počítačových hier. 50 mm meniče sa postarajú o dokonalý zvukový zážitok. Pre výrobu vankúšikov, ktoré priliehajú k ušiam bola použitá vysoko kvalitná pamäťová pena, ktorá má výborný izolačný efekt a hravo tak odstráni všetky rušivé zvuky z vášho okolia. Priamo na slúchadlách môžete ovládať hlasitosť, stlmiť mikrofón alebo prijať hovor z vášho smartphonu.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonale prepracovaný dizajn
  • Robustná hliníková konštrukcia
  • 7.1 kanálový zvuk
  • Pamäťová pena zaistí dokonalú izoláciu okolitých vnemov
  • Dôležité ovládacie prvky na slúchadlách
  • Dvojica mikrofónov pre čistý hlas bez šumu a zvukov z pozadia

Aj hráči potrebujú odpočinok

Od hrania hier si môžete oddýchnuť napríklad sledovaním filmov či počúvaním hudby. Vďaka 3.5 mm jacku môžete slúchadlá pripojiť k televízii či domácemu kinu a vychutnať si tak váš obľúbený multimediálny obsah. Ak zostanete pripojení k počítaču, je vám k dispozícii plne konfigurovateľný softvér pre jednoduchú tvorbu EQ profilov.

Dva mikrofóny

Slúchadlá disponujú hneď dvojicou mikrofónov, ktoré navzájom spolupracujú, aby vyrušili hluky z vášho okolia. Primárny mikrofón je tvarovateľný a môžete ho aj úplne odňať. Sekundárny mikrofón je prakticky neviditeľný a načúva všetkými smermi. Vďaka tomu dokáže potlačiť hluky z pozadia a váš hlas tak bude perfektne čistý.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá

Platforma

Platforma PC
Kód:  MH828g3c
Produktové číslo:  MCB434120B02/02/1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01