Obnoviť stránku

Mad Catz F.R.E.Q. M Wired biely

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Mad Catz F.R.E.Q. M Wired biely

Stereofónny headset Mad Catz F.R.E.Q. M je skvelým nástrojom pre hranie, počúvanie hudby aj telefonovanie. Jeho súčasťou sú dva zameniteľné káble. Prvý je opatrený zlúčeným konektorom, mikrofónom a tlačidlom pre prijatie/ukončenie hovoru či spustenie/pozastavenie prehrávania pri mobilných telefónoch. Druhý rozvádza signál na dvojicu štandardných 3,5 mm konektorov pre pripojenie k počítaču a umožňuje prispôsobenie hlasitosti a stlmenie mikrofónu.
S masívnymi 40 mm meničmi a neodymovými magnetmi si môžete byť istí, že bude reprodukcia dostatočne výbušná. Uzavretá konštrukcia mušlí a mäkké polstrovanie napomáhajú vynikajúcej izolácii okolitého hluku. Hlavným znakom modelu F.R.E.Q. M je ľahká prenosnosť. Je pre neho prispôsobený inteligentným skladacím mechanizmom, vďaka ktorému headset zmenšíte v priebehu niekoľkých sekúnd. Potom ho stačí len vložiť do dodávaného prepravného vrecka a vyraziť na cestu.
Doplňujúce informácie:
Podporované OS:
Windows 8, 7, Vista, XP
Mac OS X 10.7 a vyšší (vyžaduje procesor Intel)
Podporované mobilné zariadenia:
iPhone, HTC, Samsung, Sony Ericsson, BlackBerry, hudobné prehrávače...
Štandardné príslušenstvo:
Kábel pre inteligentné telefóny (1,4 m)
Kábel pre počítač (1,8 m)
Vrecko na prenášanie

Kód:  MH829g6
Produktové číslo:  MCB434040001/02/1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19