Obnoviť stránku

Macromo DNA Family – analýza genetických rizík pre rodičov

Garancia najlepšej ceny
694,90 €

Macromo DNA Family – analýza genetických rizík pre rodičov

Analýza genetických rizík pre nastávajúcich rodičov

Chcete získať detailné informácie o svojom zdraví z hľadiska založenia rodiny?Vďaka genetickému testu Macromo DNA Family získate informácie o tom, či nie ste vy alebo váš partner možným prenášačom ochorenia, ktoré by mohlo ovplyvniť vášho potomka.Macromo DNA Family odhalí viac ako 115 recesívnych chorôb, ktoré pravdepodobne neovplyvnia vás, ale môžu sa u vášho dieťaťa prejaviť.Výsledky vychádzajú z overených vedeckých štúdií.

Jednoduchý test zo slín Macromo DNA Family v troch krokoch

1. Zakúpenie testovacej sady

Ako prvú si zakúpite testovaciu sadu Macromo DNA Family a naplníte skúmavku malou vzorkou slín.

2. Odoslanie vzorky do laboratória

V mobilnej aplikácii Macromo vašu vzorku zaregistrujete a odošlete do laboratória na rozbor v predplatenej obálke, ktorú nájdete v balení, cez pobočku Zásielkovne.

3. Prijatie výsledkov a odporúčaní

Do 40 dní dostanete výsledky priamo do mobilnej aplikácie Macromo.Svoje výsledky môžete konzultovať s naším špecialistom.Ten zodpovie všetky otázky.

Genetické riziká dedičných ochorení

V prípade, že plánujete rodinu, oceníte informácie o tom, či nie ste prenášačom niektorého zo vzácnych dedičných ochorení, ktoré sa môžu prejaviť u vašich potomkov. Táto otázka trápi väčšinu nastávajúcich rodičov. Výsledné dáta sú tej najvyššej kvality, technológia prečítapodstatné časti vášho genómu viac ako 50-krát.

Všetky dáta na jednom mieste v spoľahlivej aplikácii Macromo

Kvôli otázke genetických rizík už nemusíte navštevovať žiadne laboratórium, test si urobíte v pohodlí domova – a rovnako tak získate aj odpovede.V mobilnej aplikácii Macromo nájdete výsledky vášho genetického testu. Aplikáciu budete mať vždy poruke vo vašom mobilnom zariadení – na nahliadnutie kedykoľvek a kdekoľvek.Vaše výsledky aktualizujeme podľa najnovších vedeckých štúdií.

Zloženie

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určené pre Dospelých

Použitie

Účel testu DNA test

Základné informácie

Spôsob vykonania testu Zo slín
Doba vyhodnotenia 86 400 min
Použiteľnosť Jednorazový
Presnosť 99,99 %

Počet kusov v balení

Počet kusov v balení 1 ks
Kód:  SPTmacr003
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594212910049

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12