Obnoviť stránku

MACKIE MainStream

320,90 €

MACKIE MainStream

MACKIE MainStream

Mixážny pult MACKIE MainStream

MACKIE MainStream zastrešuje širokú škálu audio a zvukových potrieb. Je navrhnutý tak, aby poskytoval profesionálne zvukové riešenie pre širokú škálu užívateľov, od hudobných producentov až po streamerov a profesionálnych DJov. Je synonymom pre kvalitu, spoľahlivosť a inováciu vo svete zvukovej techniky. MACKIE MAINSTREAM vám ponúka najjednoduchší spôsob, ako začať živý prenos v profesionálnej kvalite. S kombináciou ovládania videa, zvuku a streamu do jediného výkonného zariadenia vám umožňuje sústrediť sa na spojenie so svojim publikom.

MACKIE MainStream

Kľúčové vlastnosti mixážneho pultu MACKIE MainStream

  • Mixážny pult MACKIE DLZ Creator Podcasting Mixer XS je vhodný pre streamy
  • Kombinuje v sebe ovládanie videa, zvuku aj streamu
  • Je vhodný pre PC, konzoly aj samotné chatovanie
  • Ponúka bezplatný softvér Matrix
  • Iste využijete rozhranie HDMI In & Thru, USB-C HUB a analógové výstupy
  • Nechýba ani 6 programovateľných klávesov
MACKIE MainStream
MACKIE MainStream
MACKIE MainStream

Pre konzoly

Mainstream funguje ako snímacia karta pre herné konzoly Switch, Xbox, PlayStation a ďalšie. Stačí pripojiť konzolu k vstupu HDMI a HDMI priechod k vašej televízii. S notebookom a náhlavnou súpravou môžete streamovať za nízku cenu as vysokou kvalitou.

Pre PC hry

Zapojte sa do hernej bitky so živým prenosom pomocou Mackie MainStream. Pripojte špičkovú digitálnu obrazovku cez rozhranie HDMI, webovú kameru USB pre ďalší uhol, vysoko kvalitný mikrofón s vysielaním XLR a slúchadlá. To všetko pripojíte k počítaču pomocou jediného kábla USB-C.

Pre chatovanie

Vďaka svojej flexibilite sa Mackie MainStream stáva ideálnym rozhraním pre akýkoľvek typ streamu. V nastavení „Just Chatting“ využijete digitálnu obrazovku, USB mikrofón a chytrý telefón pre chatovanie s volajúcim hosťom. Vďaka funkcii Mix Minus volajúci nepočuje ozvenu.

Softvér Matrix

Bezplatný softvér Matrix vám ponúkne ďalšiu úroveň kontroly. Pridá až šesť virtuálnych vstupov, ako je Discord alebo Spotify, spolu so štyrmi hardvérovými vstupmi, a všetko nasmeruje do vášho živého prenosu. S vokálnymi efektmi, možnosťou ladenia mixu a spúšťania samply pomocou 24 virtuálnych padov môžete svoj stream doviesť na novú úroveň. Či už používate MainStream alebo iné zariadenie, Matrix vám poskytne potrebnú flexibilitu na operačných systémoch Windows.

MACKIE MainStream

Jednoduché hmatové ovládanie

Pri živom streamovaní je dôležité mať kontrolu priamo pod rukami, a to práve ponúka MainStream. S hmatovou kontrolou nad úrovňami zvuku a programovateľnými klávesmi pre spúšťanie samplov a prechodov si môžete byť istí, že vaša pozornosť zostane zameraná na váš stream bez toho, aby ste museli strácať čas prepínaním medzi oknami na počítači.

MACKIE MainStream
MACKIE MainStream
MACKIE MainStream
MACKIE MainStream

HDMI In & Thru

HDMI vstup s kartou na zachytenie videa podporuje rozlíšenie až 1080p pri 60 snímkach za sekundu, a zároveň poskytuje nedotknutý HDMI priechod pre váš monitor s rozlíšením až 4K pri 60 snímkach za sekundu.

USB-C HUB

Zjednoťte a optimalizujte celé vaše nastavenie pomocou dvoch USB-C portov, ktoré umožňujú pripojenie ďalších kamier, USB mikrofónov, flash diskov a ďalších USB zariadení k vášmu počítaču pre živé prenosy, pričom využívajú iba jeden port.

Analógové vstupy

Okrem hlavného mikrofónneho vstupu s citlivosťou až +60 dB ponúka aj vstup pre chatovacie slúchadlá, vstup pre chytrý telefón pre priamy prenos telefónnych hovorov, výstup pre slúchadlá a stereo linkové výstupy, ktoré sú optimálne pre pripojenie reproduktorov.

MACKIE MainStream

Poteší 6 multifunkčných programovateľných klávesov

Rozšírte svoje možnosti a očarte svoje publikum novými prvkami. Vďaka šiestim programovateľným ovládacím klávesom môžete spúšťať zaujímavé sample a pútavé prechody, pridávať ďalšie kamery alebo skúšať streamovať hry cez HDMI z hernej konzoly. S Mackie MainStream môžete byť naozaj kreatívni.

Parametre:
XLR/TRS kombinovaný mikrofónny vstup (+48V) (60dB)

Headset Mic & Return
Priame monitorovanie Zapnuté/Vypnuté
Vstup Aux
1/4” slúchadlový výstup
1/4” výstupy na monitor
HDMI vstup (1080p × 60fps snímania)
HDMI Passthrough (4k × 60fps)
Duálny USB-C vstupný húb
Jediné rozhranie USB-C (napájané zo zbernice) (horný panel)
6 multifunkčných kláves
Ovládanie úrovne mikrofónu
Indikátor úrovne
Ovládanie spätnej úrovne zvuku PC
Ovládanie úrovne zvuku HDMI
Mic & Aux Mutes
Stereo výstupné meranie
Ovládanie úrovne slúchadiel a monitora
Stlmenie zvuku HDMI
Stlmenie slúchadiel/monitora

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Analógový s USB výstupom
Efekty Bez efektov

Vlastnosti kanála

Vstupy

Jack 3,5 mm 1 ×
Jack 6,3 mm 1 ×
Combo XLR 1 ×
XLR 1 ×

Výstupy

Jack 6,3 mm 1 ×
Slúchadlový výstup 6,3 mm Jack
Kód:  MCK03k1e
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HN263570

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14