Obnoviť stránku

Mac Pro

Apple Mac Pro je najvýkonnejší počítač v ponuke cupertinskej spoločnosti. Je určený pre najnáročnejších používateľov, grafikov, konštruktérov, editorov a iných tvorcov. Prečítajte si, čím sa okrem jedinečnej konštrukcie a extrémneho výkonu poslednej generácie počítačov, Apple Mac Pro vyznačuje.

Pokračovať
Spresniť parametre
1 položka

Mac Pro

Apple Mac Pro je vysoko výkonný stolový počítač pre tých najnáročnejších. Vyvinie ešte väčší výkon ako stolové počítače iMac a Mac Mini, preto je Mac Pro vyhľadávaným výkonným počítačom pre prácu s grafikou, strihom videa a ďalšie náročné úkony. Mac Pro zaujme už na prvý pohľad svojím nevšedným vzhľadom valcovitého tvaru a po spustení ohromí brutálnym výkonom. Využíva výkonné procesory a profesionálne grafické jadrá pre prácu aj so 4K videom.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17