Obnoviť stránku

Mac Mini

Apple Mac mini je kompaktný, avšak dostatočne výkonný stolný počítač s operačným systémom macOS. Najmenší zo všetkých počítačov Apple je ideálnou voľbou na prácu, zábavu či prvé krôčiky v ekosystéme Apple, ktorá navyše boduje elegantným dizajnom. Aké sú kľúčové vlastnosti počítačov Apple Mac mini? Čítajte ďalej.

Pokračovať
Spresniť parametre
17 položiek

Mac Mini

Apple Mac Mini je miniatúrny stolový počítač od Applu, ktorý je navrhnutý v krásnej škatuľke s dizajnom typickým pre jablkového výrobcu. Tvorí ju jeden kus hliníka s logom nahryznutého jablka. Aj keď môže zdanie na prvý pohľad klamať, počítač Mac Mini ponúka výkon vhodný pre domáce aj firemné nasadenie. Využíva vyspelý operačný systém Mac OS X s kolekciou moderných aplikácií na prácu, zábavu a bezproblémovú spoluprácu s iOS zariadeniami.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01