Obnoviť stránku

M. ZUIKO DIGITAL ED 12 - 50 mm EZ black

4,6 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

M. ZUIKO DIGITAL ED 12 - 50 mm EZ black

M.ZUIKO Digital ED 12-50 mm je kvalitný zoomovací objektív pre fotoaparáty Olympus radu PEN, ktorý iste ocení každý fotograf, či už profesionál alebo amatér, ako svoj univerzálny objektív. Zariadenie poskytuje plynulý a tichý elektromagnetický zoomovací mechanizmus, ktorý nepotrebuje manuálne nastavovanie. Vďaka tomu je možné zhotovovať stabilné snímky aj videozáznamy. Priemer závitu na filtre je 52 mm.
Niekoľko rýchlostí motora a rýchle zaostrovanie radí tento objektív do povinnej fotografickej výbavy. Vhodný je aj pre detailné makro zábery a širokouhlé snímky. Zaujme tiež špeciálne tlačidlo uzamknutia zaostrenia L-Fn, ktoré zabraňuje nežiadúcemu preostreniu na iný objekt. Optické vlastnosti sú skvelé vďaka dokonalému mechanickému spracovaniu, materiálom použitým pri výrobe a asférickým optickým členom pre vynikajúcu kvalitu obrazu.

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre

Značka Olympus, Panasonic
Model OM-D E-M1, OM-D E-M1 II, OM-D E-M10, OM-D E-M10 II, OM-D E-M10 III, OM-D E-M5, OM-D E-M5 II, PEN E-P5, PEN E-PL5, PEN E-PL6, PEN E-PL7, PEN E-PL8, PEN E-PM2, PEN-F

Bajonet

Bajonet Micro 4/3

Vlastnosti

Na snímač Micro 4/3
Min. ohnisková vzdialenosť 12 mm
Max. ohnisková vzdialenosť 50 mm
Svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/6,3
Svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/3,5
Priemer filtra 52 mm
Min. zaostrovacia vzdialenosť 20 cm

Funkcie

Funkcie Makro, Odolnosť proti prachu a vlhkosti

Rozmery

Dĺžka 83 mm
Priemer 57 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 212 g
Kód:  OL410c4
Produktové číslo:  V314040BE000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04