Obnoviť stránku

M-Audio BX8 D3

5 5 hodnotení
158,90 €

M-Audio BX8 D3

Štúdiový monitor M-Audio BX8 D3 je oproti bežnému reproduktoru schopný na krátku vzdialenosť vykresľovať všetky detaily zvuku presne tak, ako boli nahrané. To znamená minimálne skreslenie, rýchlu reakciu na každú špičku a žiadne zvýrazňovanie alebo potláčanie častí frekvenčného pásma, takže nebudú chýbať nosné stredové tóny a basy nebudú zbytočne prefúknuté.

Kľúčové vlastnosti reproduktora M-Audio BX8 D3

  • Výkonný a veľmi presný zvuk (Bi-Amp s výkonom 150 W)
  • Perfektné pokrytie frekvenčného pásma (37 Hz až 22 kHz)
  • Prispôsobenie basovej odozvy v miestnosti (Acoustic Space Control)
  • Kvalitné pripojenie signálu (symetrický XLR, symetrický/nesymetrický 6,3mm jack)

Vynikajúce meniče sú srdcom a dušou štúdiového monitora

Hlboké a stredofrekvenčné tóny zabezpečuje 8-palcový menič z kevlaru, ktorý prepožičiava tuhosť aj ľahkosť. Tým poskytuje výnimočnú odozvu vo všetkých pásmach reprodukcie a presne definované basy podporuje zadný prieduch, ktorým sa znižuje turbulencia vzduchu pri vysokej hladine hluku. Hlavným rysom výškového reproduktora je následne potlačenie počuteľných rezonancií a zlepšenie rozlíšenia. Spoločne meniče poskytujú monitoru BX najjemnejšie nuansy a dynamickú presnosť, takže všetko budete počuť s maximálnou vierohodnosťou.

Efektívne a presné zosilňovače triedy A/B Bi-Amp v M-Audio BX8 D3

Silu meničom dodávajú dva zabudované zosilňovače triedy A/B. Jeden sa stará o basový reproduktor a druhý o výškový reproduktor. Každý zosilňovač je optimalizovaný pre špecifický frekvenčný rozsah, aby ideálne dopĺňal vlastnosti prideleného meniča. Presne vyladená križovatka zaručuje, že každý menič produkuje iba frekvencie, ktoré zvládne čo najúčinnejšie. Výsledný zvuk je súdržný v celom frekvenčnom spektre a pri vyššej hlasitosti nepodlieha natoľko skresleniu.

 

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia 6,3 mm Jack, XLR
Výstupy 6,3 mm Jack, XLR

Charakteristika

Frekvencia do 22 000 Hz
Impedancia 10 Ohm
Počet pásem 2-pásmové

Rozmery soundbaru

Šírka 30,2 cm
Hĺbka 25 cm
Výška 38,4 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 10,5 kg

Určenie

Určenie K TV, Do štúdia

Farba

Farba Čierna
Kód:  MAU052d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BX8 D3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01