Obnoviť stránku

M-Audio BX 5 D2

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

M-Audio BX 5 D2

Reproduktory rady BX od firmy M-Audio majú dôveru mnohých muzikantov a nahrávacích spoločností. Skvelý zážitok z počúvania je dosiahnutý použitím technológie high-end reproduktorov a rozšírením frekvenčnej šírky. Optimalizované zadné porty zaistia verné podanie basových tónov. Zosilňovač triedy A/B si poradí s frekvenciami naprieč celým spektrom, ktoré potom prenáša pomocou basového a výškového reproduktora, ktoré poskytujú bohatý a verný zvuk.
V masívnej drevenej ozvučnici s decentným čiernym designom, ktorý neomrzí sú zabudované dva reproduktory. Basový s priemerom 5" sa vyznačuje kevlarovou membránou, zatiaľ čo na kopulu 1" výškového reproduktoru bol použitý materiál z prírodného hodvábu. Na zadnej strane sa nachádza bassreflexový otvor pre ešte lepšie podanie hlbokých tónov.

Pre perfektné stereo počúvanie je nevyhnutné nájsť pozíciu uprostred medzi reproduktormi. S radom BX5 odpadá zdĺhavé hľadanie takej pozície vďaka LED dióde v každom satelite. Či ste v optimálnom priestore spoznáte podľa toho, že tieto indikátory budú svietiť s najväčšou intenzitou.
Parametre a špecifikácie:
Reproduktor:
Typ: 2-pásmové stolné reproduktoryBasový: 5" kevlarový, 40 WVýškový: 1" s kupolou z prírodného hodvábu, 30 WFrekvenčný rozsah: 56 Hz až 22 kHzDeliaca frekvencia: 3 kHzZvukový výkon: 101,5 dB @ 1 m
Zosilňovač:
Výkon: 2 x 10 W/ 4
Ochranné prvky:
RF (rádiové) rušenie
Obmedzenie výstupného prúdu
Prehriatie
Podzvukový filter
ON/OFF prechody
Sieťová poistka
Ovládací panel:
Hlasitosť
Vypínač
AC prepínač (115V/230V)
Vstupy:
XLR
TRS 3,5 mm jack
Prevedenie:
Drevená ozvučnica s bassreflexom
Farba: čierna
Rozmery:
25,2 x 19,5 x 17,6 cm
Váha:
5 kg
 

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia XLR

Určenie

Určenie Do štúdia
Kód:  MAU003
Produktové číslo:  BX 5 D2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04