Obnoviť stránku

LuminAID

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LuminAID

Unikátny LED nafukovacie svetlo so solárnym napájaním. LuminAID je revolučný LED lampa ideálne najmä pre použitie v prírode pri kempovaní, cestovanie alebo turistike, ale aj v oblastiach postihnutých prírodnou katastrofou alebo iným nešťastím. Zariadenie podporuje 4 režimy svietenia, vrátane núdzového módu, v ktorom svetlo nepretržite bliká až 30 hodín pri plnom nabití. Vďaka vysokej svietivosti 65 lumenov možno osvetliť územie o rozlohe 125 m2. Svetlo sa dá mimo používania zložiť do kompaktnej veľkosti, ktorá sa ľahko zmestí do vrecka, batohu alebo núdzového balíčka. Štandard IPX-7 zaisťuje vodotesnosť až do hĺbky jedného metra. Lampa je vyrobená zo zdravotne nezávadných materiálov, ktoré sú odolné voči všetkým poveternostným podmienkam.

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosné nafukovacie svetlo s vysoko výkonným monokryštalickým solárnym panelom
  • Vysoká svietivosť 65 lumenov
  • 4 rôzne režimy svietenia
  • Až 16 hodín svietenia na jedno nabitie
  • Vodotesné do hĺbky 1m
  • Nabíjanie za každého počasia
  • Životnosť batérie minimálne 2 roky
  • Vyrobené z ekologických materiálov (100% bez PVC)

Svetlo v núdzi

LuminAID spolupracuje s niekoľkými mimovládnymi a neziskovými organizáciami po celom svete vrátane velikánov ako OSN. Za svoj výrobok bola spoločnosť obdarená niekoľkými oceneniami, však hlavným posolstvom stále zostáva distribúcia svetla jednotlivcom v núdzi v najohrozenejších miestach sveta. Zakúpením lampy LuminAID sa aj vy môžete podieľať na tejto dobročinnej pomoci.

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Napájanie Solárne
Kód:  SPT942
Produktové číslo:  728028171839

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16