Obnoviť stránku

Luma Active LED Light, čelenka, modrá

Príslušenstvo k tovaru

Luma Active LED Light, čelenka, modrá

Nezaobíde sa bez nej žiadny cestovateľ – čelovka je totiž asi najpohotovejší zdroj svetla. Čelovka poslúži za mnohých okolností: posvietite si vo chvíľach, kedy potrebujete obe ruky voľné alebo keď len neviete, či sa budete môcť vrátiť pred zotmením. Čelovka je oveľa lepšie riešenie než ručné svietidlo.

Skúsení budú kupovať čelové svietidlo podľa napájania. Akumulátor sa hodí, ak budete svietidlo používať často, batérie sú vhodnejšie pre prípady núdze. Luma Active LED Light, čelenka, modrá používa akumulátor. Celková kapacita zdroja je 1100 mAh.

Svetelné parametre čelovky Luma Active LED Light, čelenka, modrá

Svetelný tok určuje svetelnú energiu. Táto čelovka značky Luma vydáva svetelný tok 122 lm, čo by sa dalo prirovnať k 15 W wolframovej žiarovke. Posvietite si dokonca až na 30 m. Luma Active LED Light, čelenka, modrá uvedených vlastností dosahuje použitím 2 ks diód.

Dôležité prednosti čelovky Luma Active LED Light, čelenka, modrá

  • Napájanie obstaráva Dobíjací akumulátor
  • Čelovka svieti na maximálnu vzdialenosť 30 m
  • Čelovka vydrží aj drsné zaobchádzanie
Kód:  SPTlum010NAD
Produktové číslo:  SPTlum010NAD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13