Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Luigi's Mansion 2 Select – Nintendo 3DS

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Luigi's Mansion 2 Select – Nintendo 3DS

Luigi 's Mansion: Dark Moon je nepriamym pokračovaním hry Luigi' s Mansion z Nintenda GameCube. Jedná sa o akčný titul, v ktorom Máriov brat, Luigi, bojuje proti duchom. To celé v typickej grafike Nintendo a s veľkým dôrazom na humor. Celý počin by sa dal označiť ako Ghostbusters podľa Big-N.

 

Úrovne


V tejto hre navigujete Luigiho skrz niekoľko strašidelných víl, ktoré obsadili duchovia. Tí nikomu neubližujú, ale ukrývajú hociktoré tajomstvo a Luigimu jeho úlohu určite neuľahčia.
Aby ich Luigi mohol pochytať, má k dispozícii jednak špeciálny vysávač Poltergeist 5000 a jednak špeciálny Nintendo DS, na ktorom má mapu a cez ktorý môže udržiavať kontakt s profesorom E. Gadd, ktorý Luigiho postupne teleportuje do jednotlivých obsadených víl.
Duchov musíte najskôr odhaliť. Niektorí sa ukrývajú v predmetoch, pod kobercom a iné musíte najprv oslniť svojou baterkou. K iným sa dostanete napríklad až po vyriešení menšej hádanky.

 

Ovládanie


Táto čisto singleplayerová hra využíva takmer všetky ovládacie prvky Nintenda 3DS. Luigi sa ovláda analógovým Circle Padom a kamera sa v trojrozmernom priestore ovláda sama. Akcie sa vyvolávajú akčnými tlačidlami, však miestami nájdu využitie aj zabudované pohybové senzory.
Tie budete používať predovšetkým pre rozhliadanie, ak sa budete pozerať cez škáry či zámky vo dverách alebo pre zameriavanie sacej trubice od vysávača. Na dotykovom displeji konzoly máte vždy prehľad o zadaných úlohách, statusoch a o mape daného okolia či domu.

 

 

Audiovizuálna stránka


Titul je spracovaný kompletne v 3D, podobne ako by sa jednalo o konzolovú hru. Rovnako tak sa podaril aj stereoskopický 3D Efekt, ktorý sa dokonca nerozsypává ani pri používaní pohybových senzorov konzoly.
Ale ešte pozoruhodnejšie než podarená grafika je soundtrack tohto titulu, ktorý vytvára spolu so svetelnými efektmi skvelú atmosféru ako pri prieskume domu, akčných scénach, tak pri humorných rozhovoroch s profesorom E. Gadd.

 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner RPG, Adventúra, Arkády, Logický

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, RU, FR, ES, IT
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov

Verzia

Platforma 2DS/3DS – škatuľa
Edícia Základná

Séria

Herné a filmové série Super Mario

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Nintendo 3DS/2DS
Licencia Škatuľová

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MU121
Produktové číslo:  045496476717
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18