Obnoviť stránku

Lucimed Luminette 3

216,90 €

Lucimed Luminette 3

Špeciálne okuliare Lucimed Luminet 3 sú nástrojom na terapiu svetlom. Produkujú svetelný lúč s modrým osvetlením, ktorý povzbudzuje a dodáva energiu. Svetlo pomocou Lucimed Luminet 3 vstupuje do oka prirodzene bez oslňovania alebo skresľovania videnia. Vďaka okuliarom Lucimed Luminet 3 môžete terapiu svetlom vykonávať prakticky kedykoľvek a ušetríte tak čas aj peniaze za návštevy špeciálnych boxov. Prístroj je ľahký, skladný a pohodlný. Obvykle sa používa 30 minút každý deň, disponuje indikátorom nabíjania batérie, ukazovateľom času so signálom a tromi možnosťami nastavenia intenzity svetla s dĺžkou vysielania. Proti depresii, na zlepšenie spánku a proti únave.

Kľúčové vlastnosti okuliarov Lucimed Luminet 3

  • Prístroj na terapiu svetlom značky Lucimed Luminet 3
  • Okuliare sú vhodné na zlepšenie spánku, proti únave, pri depresiách alebo na rýchlejšie zotavenie
  • Lucimed Luminet 3 sú skvelé na prekonanie časových rozdielov pri cestovaní
  • Nemusíte navštevovať špeciálne zariadenie na terapiu svetlom, ušetríte tým čas i peniaze
  • Svetelné okuliare Lucimed Luminet 3 môžete používať pri bežných činnostiach
  • Biele svetlo obohatené modrým svetlom, ktoré vstupuje do oka rovnako prirodzene ako slnečné svetlo
  • Okuliare Lucimed Luminet 3 na svetelnú terapiu sú ľahké a pohodlné
  • Vďaka skladnosti sú okuliare vhodné aj na cesty
  • S indikátorom nabíjania batérie a ukazovateľom času
  • Tri možnosti nastavenia intenzity svetla s dĺžkou relácie
  • Bezpečné, certifikované a s klinicky preukázanými účinkami
  • Skvelé proti depresii: ťažké, sezónne, popôrodné aj u starších osôb
  • Lucimed Luminet 3 vyžarujú svetlo pri 468 nm
  • Možnosť spárovania s aplikáciou na mobile

Lucimed sú účinné na mnoho symptómov

S nedostatkom denného svetla sa čas od času potýka každý z nás. Svetelná terapia má preto veľmi dôležitú úlohu pri správnej synchronizácii našich biologických hodín a reguluje fungovanie celého organizmu. Vďaka okuliarom Lucimed Luminet 3 budete mať svoju dennú dávku slnka bez ohľadu na obdobie, čas alebo miesto vždy po ruke. Už vás nebude trápiť nedostatok slnečného svitu počas zimných mesiacov, problémy s ranným vstávaním, ospalosť počas dňa alebo skoro večer, lepšie zvládnete prácu v noci, prekonáte depresie aj stres. S Lucimed Luminet 3 už nebudete musieť užívať protiúnavové lieky, dodajú vám toľko energie ako týždeň na slnečnej pláži.

Okuliare Lucimed Luminet 3 sú skvelé na cesty

Prístroj Lucimed Luminet 3 na terapiu svetlom má tvar okuliarov a môžete ho preto používať prakticky kdekoľvek a kedykoľvek. Svetelnú terapiu môžete vykonávať počas práce na počítači, pri varení, pri jedle, počas ľahkého cvičenia, na prechádzke alebo pri čistení zubov. Neodporúčajú sa však pri kúpaní a sprchovaní, riadení vozidla alebo počas intenzívnej fyzickej aktivity. Okuliare Lucimed Luminet 3 sú skvelé na cesty. Majú kompaktný tvar, nízku hmotnosť a ľahko sa teda zmestia do akejkoľvek batožiny. Zbavia vás problémov s prekonaním časových rozdielov. Okuliare je vhodné používať raz denne v rozmedzí od 20 do 45 minút. V prípade jet-lag pocítite výsledky okamžite, energia a dobrá nálada sa vám vráti už počas prvých dní a 4 až 7 dní potrvá optimálne nastavenie biologických hodín.

Doplnkové funkcie:
Ukazovateľ času so signálom
Indikátor nabíjania batérie
Konektor microUSB

Intenzita svetla/dĺžka relácie:
500 lux/45 minút
1 000 lux/30 minút
1 500 lux/20 minút


Kód:  LUCBR340
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CNK 3945-334

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17