Obnoviť stránku

Lucaffe Classic, zrnková, 1 000 g

4,7 31 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
23,90 €
Pri kúpe 1 ks 23,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 23,27 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 22,55 €/ks

Lucaffe Classic, zrnková, 1 000 g

Káva Lucaffé Classico má veľa fanúšikov a skvelé ohlasy po celom svete. Veľa sa o nej píše aj na internetových fórach, najmä v západnej Európe. U nás si táto značka ešte len buduje svoju pozíciu medzi kávami. Všetky kávy značky Lucaffé sú typickým príkladom talianskych pomaly pražených káv s jemnou kalcináciou v rotačných bubnoch, vďaka ktorým káva získa príjemnú jemnú, ale pikantnú chuť s nádychom sladkej praženej čokolády.

Pomalé praženie veľmi pomáha znižovať v káve množstvo horkých príchutí a látok. Vďaka špeciálnemu spôsobu praženia je káva Lucaffé Classico vhodná pre milovníkov kávy, ktorí občas pri pití kávy trpia podráždenosťou žalúdka. S kávou Lucaffé Classico riziko podráždenia takmer eliminujete. Rozhodne je káva Lucaffé Classico veľmi príjemná na pitie, s typickou (Lucaffé) mierne sladkastou chuťou, mäkkým telom a strednou penou. Vďaka svojim príjemným vlastnostiam a chuti je vhodná na prípravu cappuccina aj latte macchiata.
Vlastnosti:

  • Stredne silná káva
  • Dobrá pena
  • Vyšší obsah kofeínu
  • Veľmi dobrá pre kávové automaty
  • Dobrá pre espresso
  • Veľmi dobrá pre cappuccino alebo Latte Macchiato
  • Veľmi dobrá ako ranná káva

Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Forma kávy

Forma kávy Zrnková

Druh kávy

Druh kávy Zmes kávových odrôd
Pôvod Zmes rôzneho pôvodu
Miesto praženia Taliansko

Hmotnosť

Hmotnost balení 1 000 g
Kód:  EAN5100c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  Lucaffe Classic
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14