Obnoviť stránku

LTLM D7 štandard

3,4 134 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

LTLM D7 štandard


Láká svou cenou

7" displej

Láka svojou cenou

Teraz si môže tablet zaobstarať naozaj každý. Cenovo veľmi atraktívny tablet so 7-palcovým displejom je kompaktné zariadenie, ktoré sa stane vaším parťákom vo voľnom čase. Surfujte po internete, sledujte videá a hrajte nenáročné hry, doma v kresle aj všade na cestách vám bude vždy k dispozícii.


Výbavou rozhodne nesklame

Posaďte sa do kresla a vychutnajte si bezdrôtové pripojenie so zabudovanou kartou Wi-Fi. Komunikujte s priateľmi cez prednú webovú kameru napríklad pomocou Skypu. Svoje dáta uložíte do vnútornej pamäte s veľkosťou 4 GB, čo určite stačí pre solídnu zásobu aplikácií. Hudbu, videá, knihy a ostatné súbory si môžete vziať aj na pamäťovú kartu micro SD s maximálnou veľkosťou 32 GB.

Slušné provedení

V čiernom prevedení


Platforma Android

Android 4.2

Priama cesta k zábavným aplikáciám

Ako operačný systém je použitý Google Android vo verzii 4.2 Jelly Bean. Ponúka intuitívne rozhranie, v ktorom sa ľahko orientuje malé dieťa aj čiperný dôchodca. V integrovanom obchode Google Play sa nachádza nepreberné množstvo aplikácií na vyskúšanie a mnohé z nich budete používať každý deň.


Kód:  LTL101d5
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11