Obnoviť stránku

LSI SAS 9212-4i4e SGL

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LSI SAS 9212-4i4e SGL

Osmiportový externé a interné radič ponúka riešenie pre disky s rozhraním SATA a SAS. Radiče LSI najlepšie využijete vo všetkých prostrediach, v ktorých sa vyžaduje extrémne výkonné úložisko dát. Vďaka externému rozšírenie JBOD, ktoré nie je súčasťou balenia, je možné v tomto zariadení využiť pripojenie až 256 SAS a SATA diskov, preto je vhodný najmä pre dohľadová centrá, webové servery a NAS systémy.

Zariadenie podporuje rozhranie SATA a SAS druhej generácie s rýchlosťou až 6 Gb/s Špecializácia na I/O procesory a pokročilý softvér umožňujú využiť maximálny potenciál výkonu. Zaisťuje vysoké dátové toky v databázach a databázových aplikáciách. Radič sa pripája do rozhrania PCI-Express 2.0 × 8 a poskytne 4 interné a 4 externé porty s podporou RAID konfiguráciou 0/1/1E/10. Radič je dodávaný v balení bulk bez pribaleného príslušenstva.
Parametre a špecifikácie:

Formát:
low profile

Externé konektory:
1x Mini-SAS externý konektor (SFF-8088)

Interné konektory:
4x SATA interné konektory

Podpora zariadení:
Až 256 SAS a/alebo SATA pevných diskov

Podpora RAID:
RAID 0/1/1E/10

Typ zbernice:
PCI-Express 2.0 × 8

Rýchlosť prenosu dát:
Až 6 Gb/s na port

Stredná doba medzi poruchami:
> 2 000 000 hodín

Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows
Linux
Solaris
VMWare
FreeBSD
Kód:  LI101c1
Produktové číslo:  LSI00192

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16