Obnoviť stránku

LRP kvadrokoptéra H4 Gravit s HD kamerou

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LRP kvadrokoptéra H4 Gravit s HD kamerou

Hračka, ktorá rozhodne zaujme svojím vzhľadom.
Kvadrokoptéra H4 Gravit je určená skôr na lietanie v exteriéri. Intuitívne ovládanie pomocou prehľadného ovládača zaručuje dokonalé zžitie sa s ovládaním behom pár chvíľ.
Kvalitná konštrukcia a štvorica motorov zaisťujú jej vynikajúce letové vlastnosti. Telo je vyrobené z vysoko kvalitného pružného plastu a vrtuľa ponúka dostatočný výkon, aby ste s ňou mohli robiť aj tie najzložitejšie manévre. Už sa nemusíte báť zničenia kvadrakoptéry pri malých kolíziách, a to vďaka vonkajším oblúkom, ktorými sú chránené jej vrtule.
Obstaranie nevšedných snímok a videí sa ponúka v priebehu chvíle letu, pretože je zariadenie vybavené HD kamerou. Na lepšiu čitateľnosť letu je model vybavený LED diódami, a tak vždy presne uvidíte, ktorým smerom letí aj za postihnutých viditeľných podmienok. Stane sa tak neprehliadnuteľným bodom v oblakoch.

Kvadrokoptéra ponúka možnosť zvoliť dva režimy letu. Prvý je určený pre začiatočníkov, kde sa model nejaví tak živý a citlivý na pohyby ovládača. Vďaka druhému módu, v ktorom je model schopný počas letu vo vzduchu parádnych kúskov sa stanete výborným akrobatom. S týmito funkciami budete vyzerať ako naozajstný profík v lietaní.

Obsahom balenia je:

  • Kompletne zostavený model kvadrokoptéry s HD minikamerou
  • Štvor - kanálový vysielač 2,4 GHz
  • 1x LiPo akumulátor 240 mAh / 25C
  • 4x náhradné vrtule
  • Nabíjač pohonného akumulátora
  • USB kábel na napájanie nabíjačky
Kód:  HRAa3959
Produktové číslo:  4250068161137

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09