Obnoviť stránku

Lowepro Photo Hatchback 16L AW modrá galaxy

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lowepro Photo Hatchback 16L AW modrá galaxy

Lowepro Photo Hatchback 16L AW je priestranný a praktický batoh určený na prenášanie fotografického vybavenia. Tento štýlový a funkčný batoh pojme DSLR fotoaparát s objektívom, ďalšie 3 objektívy či blesk, mini statív, osobné veci, drobné príslušenstvo a tabliet. Jeho objem je 16 litrov a pýši sa kvalitnom spracovaní s použitím ľahkých, nepremokavých a vysoko odolných materiálov.

Hlavná polstrovaná fotokomora je vybavená praktickými deliacimi priečkami na suchý zips, vďaka ktorým si môžete usporiadať hlavný priestor presne podľa svojich predstáv. V prípade potreby je možné ju úplne vybrať a nosiť ju oddelene. Tým sa tiež spojí celý vnútorný priestor batohu v jednu veľký vak, kam sa zmestí napríklad aj spacák. V batohu nájdete aj elastickú kapsičku na pamäťové karty, dve sieťové vrecká na príslušenstvo, predné vonkajšie dvojitou vrecko na zips s polstrovaním pre tablet a ďalšie vrecko pre dokumenty a drobnosti.

Batoh je ďalej vybavený pohodlnou rukoväťou a SlipLock slučkami, vďaka ktorým na neho môžete upevniť ďalšie príslušenstvo z rovnomenného modulárneho systému. Zárukou maximálne komfortného využitie batohu je jeho ergonomický dizajn, polstrovaná chrbát so vzduchovými kanálikmi a mäkké, 7 cm široké ramenné popruhy.

Parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:

  • Pevná konštrukcia, nepremokavý materiál
  • Polstrovaná chrbát, ergonomický dizajn, stabilizačné bedrové popruhy
  • Výškovo nastaviteľný hrudný fixačný pás
  • Systém SlipLock
  • Polstrované a dĺžkovo nastaviteľné ramenné popruhy
  • Hlavné fotokomora so zadným otváraním
  • Dve vonkajšie bočné elastické vrecká
  • Predné vonkajšie dvojité vrecko na zips s polstrovanou časťou na tablet
  • Horná komora na osobné veci
  • Všitá pláštenka All Weather Cover


Vonkajšie rozmery:
27,5 × 18,5 × 47 cm
Vnútorné rozmery:
19,5 × 11 × 15 cm (spodná fotokomora)

Hmotnosť:
0,9 kg
Farebné prevedenie:
Modrá galaxy

Kód:  LW614c
Produktové číslo:  E61PLW36432

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04