Obnoviť stránku

Lowepro Lens Trekker 600 AW III čierny

374 €

Lowepro Lens Trekker 600 AW III čierny

Lowepro Trekker 600 AW III je tretia generácia profesionálneho fotobatohu navrhnutého na precíznu ochranu a transport teleobjektívov a ďalšej fototechniky. Batoh sa vyznačuje veľmi pevnou konštrukciou, pričom je zachovaná veľmi nízka hmotnosť. Vonkajšie technické materiály sú odolné nielen voči poškodeniu, ale aj vode - sú totiž nepremokavé. Jednokomorová konštrukcia s horným otváraním poskytuje komfortný prístup k uloženým veciam.

Kľúčové vlastnosti

  • Nízka hmotnosť
  • Veľmi odolná jednokomorová konštrukcia
  • Nepremokavé vonkajšie materiály
  • Všitá pláštenka AWC
  • Úchytný systém na statív
  • Bedrový a ramenný pás

Praktické členenie

Vyberateľná tvarovaná priehradka na suchý zips umožňuje nastavenie výšky vnútorného priestoru, tzn. falošné dno. Ľahké zafixovanie objektívu umožňuje delená čalúnená priečka. Nechýbajú ani praktické vrecká na príslušenstvo, ako napr. pamäťové karty. Predná strana ponúka vrecko na zips s praktickým vnútorným členením. Samozrejmosťou je výškovo nastaviteľný hrudný pás či robustný bedrový pás so SlipLock slučkami na prichytenie ďalšieho príslušenstva, vreckom na príslušenstvo a dvoma kompresnými páskami s prackami na nastavenie tuhosti prichytenia batohu k bedrovému pásu.
Ergonomicky tvarovaný chrbát so systémom ActivLift poskytuje vysoký komfort pri akomkoľvek pohybe. Ďalšou nespornou výhodou tohto batohu je úchytný systém HTH - Hideaway Tripod Holder, ktorý umožňuje pripevnenie statívu na obe bočné strany. V extrémnych klimatických podmienkach ochráni batoh a uložený obsah v ňom všitá pláštenka All Weather Cover.
Doplňujúce informácie:
Rozmery vonkajšie:
30,2 × 41,3 × 66,6 cm
Rozmery vnútorné:
20 × 22 × 61 cm
Hmotnosť:
3,3 kg
Kapacita:
DSLR Pro s objektívom až 600 mm/f4 alebo objektív 800 mm, fotopríslušenstvo, statív, osobné veci

 

Parametre a špecifikácia

Počet komôr

Počet komôr Jednokomorový

Vlastnosti

Užitočné vlastnosti Odolnosť voči dažďu, Držiak na statív, Malé vrecká na batérie, pamäťové karty a pod., Bedrový pás

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 66,6 cm
Vonkajšia hĺbka 30,2 cm
Vonkajšia šírka 41,3 cm
Hmotnosť 3,3 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 61 cm
Vnútorná šírka 22 cm
Vnútorná hĺbka 20 cm
Kód:  LW618r1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  E61PLW36776
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13