Obnoviť stránku

Lovi

LOVI dojčenské potreby

LOVI: Krmenie s láskou

Dojčenie je najprirodzenejšia a najprospešnejšia forma výživy bábätka. V priebehu času však prichádza chvíľa, kedy si mamička potrebuje od dojčenia oddýchnuť, napríklad počas choroby. Poslaním značky LOVI je preto podpora a ochrana sacieho reflexu dieťaťa tak, aby počas prerušenia dojčenia zostal úplne zachovaný. Výrobky vyvíja v spolupráci s poprednými odborníkmi s dôrazom na čo najpresnejšiu imitáciu prirodzenej formy výživy. Široký sortiment produktov LOVI zahŕňa odsávačky mlieka, cumlíky, dojčenské fľaše a množstvo ďalších užitočných pomôcok pre vás i vaše bábätko.

Odsávačky mlieka LOVI

Odsávačky mlieka LOVI pomáhajú mamičkám

Elektrické aj ručné odsávačky mlieka LOVI ponúkajú pre mamičky to najlepšie. Vynikajú vysokou efektivitou odsávania, tichým chodom a sú vyrobené z príjemných materiálov. Všetky odsávačky mlieka LOVI podporujú laktáciu a sú vhodné pri zdravotných ťažkostiach mamičky. Majú kompaktný dizajn a dajú sa použiť takmer kdekoľvek.

Dojčenské fľaštičky LOVI chránia zdravie vášho bábätka

Dojčenské fľaštičky LOVI ponúkajú účinné riešenie pre bábätká so sklonmi k brušným kolikám. Technológia spočíva v umiestnení špeciálneho odvzdušňovacieho ventila priamo do fľaše, čo minimalizuje množstvo prehltnutého vzduchu dieťaťom. Špeciálny cumlík LOVI dokonale napodobňuje prirodzený spôsob kŕmenia a udržuje pravidelný rytmus sania.

LOVI – fľaša pre dojčence
Cumlík LOVI – I love a ďalšie

Cumlík LOVI podporí zdravý vývoj zúbkov

Každý cumlík LOVI má viacvrstvovú silikónovú konštrukciu gumičky. Verne tak napodobňuje matkinu bradavku a tým podporuje prirodzený sací reflex dieťaťa. Cumlík má tiež otvory na umožnenie správneho dýchania. Všetky cumlíky firma vyvíja v spolupráci s poprednými neurologopédmi s dôrazom na správny vývin zúbkov a ústnej dutiny dieťaťa. Ich originálny dizajn si jednoducho zamilujete.

Netečúce hrnčeky LOVI naučia deti, ako správne piť

Vďaka netečúcim hrnčekom LOVI, ktoré sú vybavené náustkom, nebola výučba správneho pitia nikdy ľahšia. Značka sa však pýši aj hrnčekmi s technológiou LOVI 360°, ktoré umožňujú deťom piť z celého jeho obvodu bez zbytočného rozlievania. V ponuke na vás čaká široká škála farieb, veľkostí a vyhotovení hrnčekov, z ktorých si pre vaše dieťatko vyberiete ten pravý.

Hrnček LOVI 360

LOVI – chránime to najcennejšie

Spresniť parametre
145 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16