Obnoviť stránku

L'Oréal SteamPod 4

4,5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
373,90 €

L'Oréal SteamPod 4

Objavte parnú žehličku na vlasy L'Oréal SteamPod 4. Ide o profesionálnu žehličku s patentovanou parnou technológiou, ktorá vám pomôže s prípravou účesov na každú príležitosť. Vhodná je pre všetky typy vlasov. V balení nájdete celkom 3 hrebienky pre rovnomerný rozptyl pary, termoochranné kryty pre bezpečnejšie žehlenie a teplu odolné puzdro, vďaka ktorému si budete môcť žehličku vziať kdekoľvek so sebou. Vybrať si môžete z rozsahu teploty od 180 °C až do 210 °C. Doštičky sú opatrené kontrolou, ktorá 250× za sekundu zaisťuje tú správnu teplotu. So žehličkou SteamPod 4 docielite až o 95 % menšiu lámavosť vlasov, je 3× rýchlejšia a vlasy sú 2× uhladenejšie. Vďaka novému vonkajšiemu systému vyniká rýchlejším nahrievaním. Väčšie doštičky potom zaistia, že dostanete až o 30 % bližšie ku korienkom.

Kľúčové vlastnosti žehličky na vlasy L'Oréal SteamPod 4

  • Pre väčšiu bezpečnosť umiestnite pred žehlením na ramená (ktoré sa zahrievajú na 100 °C pre vytváranie vĺn) termoochranné kryty
  • Zabudovanú nádržku naplňte demineralizovanou vodou
  • Pri úprave vlasov dbajte na to, aby šípky smerovali dole
  • Nepretržitý rozptyl suchej pary (0,8 g/min) pre viditeľne hladšie vlasy
  • Dlhšietrvajúce účesy3
  • Vysoko odolné keramické doštičky
  • 3 hrebienky pre rovnomerný rozptyl pary (hrebienok s jemnými zubami, hrebienok so stredne širokými zubami a hrebienok so širokými zubami)
  • Doštičky sú opatrené kontrolou, ktorá 250× za sekundu zaisťuje tú správnu teplotu
  • So žehličkou SteamPod 4 docielite až o 95 % menšiu lámavosť vlasov, je 3× rýchlejšia a vlasy sú 2× uhladenejšie
  • Viditeľne hladšie5, pružnejšie4 a výraznejšie vlny4
  • 360° otočný kábel s dĺžkou 2,5 m
  • Automatické vypnutie po 30 minútach nečinnosti
  • Zabudovaná nádržka na vodu

Žehlička na vlasy L'Oréal SteamPod 4 s patentovanou parnou technológiou

Žehlička na vlasy L'Oréal SteamPod 4 využíva patentovanú parnú technológiu, ktorá zaistí nepretržitý rozptyl suchej pary (0,8 g/min). Žehlička navyše disponuje vysoko odolnými keramickými doštičkami, ktoré sú potiahnuté vrstvou hliníka. Sú tak veľmi odolné a šetrné k vašim vlasom. Horná plávajúca doštička zaistí optimálnu priľnavosť ku všetkým typom vlasov. Doštičky sú opatrené kontrolou, ktorá 250× za sekundu zaisťuje tú správnu teplotu doštičiek. Pri žehličke L'Oréal SteamPod 4 môžete využiť 3 nastavenia teploty v rozsahu od 180 do 210 °C. Pohodlné používanie vám zaistí 360° otočný kábel s dĺžkou 2,5 m.

Ploché vlny pomocou odnímateľného hrebienku

Parná žehlička L'Oréal SteamPod 4 je opatrená efektívnejším narovnávaním vlasov. Vďaka väčším doštičkám sa tak dostanete až o 30 % bližšie ku korienkom. V prípade nečinnosti sa žehličky po 30 minútach sama automaticky vypne. Súčasťou žehličky L'Oréal SteamPod 4 je tiež integrovaná nádržka na vodu, ktorá vám na jedno naplnenie sľúbi úpravu až 192 metrov vlasov.

Žehlička na vlasy L'Oréal SteamPod 4

Exkluzívne príslušenstvo žehličky L'Oréal

V balení žehličky L'Oréal SteamPod 4 nájdete 3 hrebienky, ktoré slúžia na optimálny rozptyl pary. Ďalej potom termoochranné puzdro zaisťujúce bezpečné žehlenie. A vďaka teplu odolnému cestovnému puzdru si žehličku môžete vziať kdekoľvek so sebou. Hrebienok s jemnými zubami je ideálny na rovné až vlnité vlasy. Hrebienok so stredne širokými zubami je vhodný predovšetkým pre kučeravé vlasy a hrebienok so širokými zubami využijete pre veľmi kučeravé až afro vlasy.

Žehlička na vlasy L'Oréal SteamPod 4

Až 3× rýchlejšia, až 2× uhladenejšia a až o 95 % menšia lámavosť vlasov

So žehličkou L'Oréal SteamPod 4 docielite až 3× rýchlejšie1 a až 2× uhladenejšie vlasy1. Zároveň až o 95 % menšie poškodenie vlasov2 a dlhšietrvajúce účesy.

Žehlička na vlasy L'Oréal SteamPod 4

Naparovacia žehlička na vlasy L'Oréal SteamPod 4 s novým vonkajším systémom

Naparovacia žehlička na vlasy L'Oréal SteamPod 4 vás na prvý pohľad zaujme svojím elegantným vyhotovením a ergonomickým dizajnom, vďaka ktorému sa pohodlne drží. Nový vonkajší systém so zaobleným dizajnom sa nahreje až na 100 °C, vďaka čomu vytvoríte prirodzenejšie a výraznejšie vlny na každú príležitosť.


¹Inštrumentálny test, SteamPod 4 v porovnaní so SteamPod 4 bez pary a hrebienka. Testované na vlasoch typu V (kučeravé vlasy). 
²Lámavosť vlasov meraná po opakovanom prečesávaní zosvetlených vlasov typu V (kučeravé vlasy) po 15 ťahoch SteamPod 4, v porovnaní so SteamPod 4 bez pary a hrebienka.
³Inštrumentálny test: účinnosť SteamPod 4 v porovnaní so SteamPod 4 bez pary a hrebienka. 
⁴ Senzorický test na 38 osobách. SteamPod 4 v porovnaní s Steampod 3.
⁵Senzorický test na 30 osobách. Steampod 4 v porovnaní so Steampod 3.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Plávajúce žehliace dosky
Šírka doštičiek 28 mm
Max. teplota 210 °C
Min. teplota 180 °C
Príkon 165 W
Doba nahriatia 75 s

Funkcie

Displej Podsvietený displej
Funkcie Rýchlonahrievanie, Žehlenie pomocou pary, Regulácia teploty, Vhodná aj na tvorbu vĺn, Automatické vypnutie

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla 2,5 m
Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina USA
Kód:  LORZV415
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3474637116415
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06