Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

L'ORÉAL PARIS True Match Tinted Serum 3-4 Light-Medium 30 ml

4,8 27 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
10,32 €
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

L'ORÉAL PARIS True Match Tinted Serum 3-4 Light-Medium 30 ml

Už vás nebaví rozhodovať sa medzi starostlivosťou o pleť a kvalitným make-upom? Francúzska značka L'Oréal prichádza s prvým produktom kombinujúcim make-up a pleťové sérum. Make-up ĽORÉAL PARIS True Match Light Medium 3-4 Toning sérum obsahuje 1 % hydratujúcej kyseliny hyalurónovej. Po nanesení preniká hlboko do pokožky, ktorú vyživí a na prvý pohľad zjednotí. Obsiahnuté minerálne pigmenty navyše pokožku rozjasnia a ľahko zmatnia. Stačí naniesť iba malé množstvo séra a rozotrieť končekmi prstov. Make-up ĽORÉAL PARIS True Match Light Medium 3-4 Toning sérum výborne kryje, pritom zachováva prirodzený vzhľad a prispieva k zdravej pleti.

Kľúčové vlastnosti Make-upu ĽORÉAL PARIS True Match Light Medium 3-4 Toning serum

  • Make-up ĽORÉAL PARIS True Match Light Medium 3-4 Toning serum predstavuje jedinečné spojenie make-upu a pleťovej starostlivosti
  • Ide o prvé tónujúce sérum s krycími vlastnosťami make-upu
  • Kyselina hyalurónová preniká hlboko do pokožky a hydratuje ju
  • Minerálne pigmenty pleť rozjasnia a ľahko zmatnia
  • Výsledkom starostlivosti tónujúceho séra True Match je vyživená a zjednotená pleť
  • Make-up ĽORÉAL PARIS True Match Light Medium 3-4 Toning serum zaručuje prirodzený vzhľad a zdravú pokožku
  • Tónujúce sérum je vhodné pre všetky typy pleti

Zloženie

VODA/VODNÁ, ODPORÚČAME, DIMETHICONE, DENATUROVANÝ ALKOHOL.., TRIMETHYLSILOXYSILICATE, BUTYLÉNGLYKOL, PEG-10 DIMETHICONE, PERLITE, HYALURONÁTU SODNÉHO, NYLON-12, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, DIIZOPROPYLSEBAKÁT, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, SÍRAN HOREČNATÝ, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ETHYLHEXYL HYDROXYSTEARATE, PHENOXYETHANOL, CELLULOSE, DIPENTAERYTHRITYL TETRAHYDROXYSTEARATE/TETRAISOSTEARATE, SILICA SILYLATE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, BOROSILIKÁT VÁPENATO-HLINITÝ, TOKOFÉROL, MOROCCAN LAVA CLAY, GLYCERÍN, EMPETRUM NIGRUM FRUIT JUICE, ALUMINUM HYDROXIDE, SILICA, POTASSIUM Sorbate

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Typ pleti Zrelá, Všetky typy

Vlastnosti

Vlastnosti Vyhladzujúci
Účinok Zjednotenie pleti, Rozjasňujúci, Hydratačný, Vyživujúci

Balenie

Typ balenia Kvapkadlo
Objem 30 ml

Odtien

Odtien Medium
Kód:  DEKO5468
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600523989911

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04