Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Préférence 4.26 Tuscany Studená fialová 174 ml

4,8 67 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Préférence 4.26 Tuscany Studená fialová 174 ml

Luxusného farebného výsledku docielite vďaka tejto legendárnej dlhotrvajúcej farbe Ľoréal Paris Préférence s vysoko odolnými farbiacimi zložkami. Obohatená je o Hi-Shine Complex, ktorý dodáva vlasom vysoký lesk. Výrazná a intenzívna farba zaistí žiarivosť vašich vlasov po niekoľko týždňov. Dokonale sa hodí k ženám všetkých tónovpleti. Taktiež perfektne kryje šedivé vlasy. Záverečná starostlivosť Ľoréal Paris Préférence chráni pred UV žiarením a obsahuje vyživujúci vitamín E, ktorý zanechá vlasy hodvábne hebké. Rozmery obalu: 17,2 × 9,4 × 5,6 cm.

Kľúčové vlastnosti farby na vlasy Ľoréal Paris Préférence 4.26 Tuscany Studená fialová

  • Dlhotrvajúca farba Ľoréal Paris Préférence 
  • Zaručuje vysokú odolnosť farby
  • Poskytuje vlasom výrazný bordó fialový farebný odtieň 
  • Pre všetky tóny pleti
  • Ľoréal Paris Préférence má priesvitné gélové zloženie
  • Dodáva vlasom oslnivý lesk
  • Obsahuje vitamínu E

Farba:
Tuscany Studená fialová

Obsah balenia:
1 farbiace činidlo
1 aplikačná fľaštička s oxidačným činidlom
1 tuba záverečnej starostlivosti
1 návod na použitie
1 pár rukavíc

Použitie:
Zmiešajte, aplikujte, vmasírujte. Nechajte 20 minút, opláchnite a aplikujte záverečnú starostlivosť.

Zloženie:

Farbiaci krém:
Aqua/Water,Trideceth-2 Carboxamide Mea,Propylene Glycol,Hexylene Glycol,Peg-2 Oleamine,Polyglyceryl-4 Oleyl Ether,Oleyl Alcohol,Alcohol Denat.,Ammonium Hydroxide,Polyglyceryl-2 Oleyl Ether,Oleic Acid,Sodium Diethylaminopropyl Cocoaspartamide,Toluene-2,5-Diamine,4-Amino-2-Hydroxytoluene,P-Aminophenol,Sodium Metabisulfite,Hydroxypropylbis(N-Hydroxyethyl-P-Phenylenediamine) Hcl,Thioglycerin,2-Methyl-5-Hydroxyethylaminophenol,Ammonium Acetate,Edta,Erythorbic Acid,Parfum/Fragrance. (F.I.L. C234367/1)1152439

Oxidačné činidlo: 
Aqua/Water,Hydrogen Peroxide,Cetearyl Alcohol,Sodium Salicylate,Trideceth-2 Carboxamide Mea,Phosphoric Acid,Ceteareth-25,Tetrasodium Etidronate,Tetrasodium Pyrophosphate,Glycerin. (F.I.L.C202318/2)1217043 A

Záverečná starostlivosť:
Aqua/Water,Cetearyl Alcohol,Glycerin,Behentrimonium Chloride,Candelilla Cera/Candelilla Wax,Amodimethicone,Cetyl Esters,Isopropyl Alcohol,Tocopheryl Acetate,Sodium Pca,Phenoxyethanol,Ethylhexyl Salicylate,Trideceth-6,Chlorhexidine Digluconate,Limonene,Camelina Sativa Seed Oil,Linalool,Benzyl Alcohol,Benzyl Benzoate,Geraniol,Cetrimonium Chloride,Citronellol,Hexyl Cinnamal,Amyl Cinnamal,Parfum/Fragrance.(F.I.L. C232981/1)



Kód:  KSVL4226
Produktové číslo:  3600523923731

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09