Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Paradise Extatic Primer 7,2 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Paradise Extatic Primer 7,2 ml

Dodajte svojim riasam zvodný objem. Podkladová báza ĽORÉAL PARIS Paradise Extatic pomocou vlákien nádherne predĺži a zhustí riasy, ktoré potom po nanesení bežnej maskary budú vyzerať ešte úchvatnejšie. Báza je obohatená o jojobový olej, ktorý sa postará o výživu. Riasy budú nielen krásne, ale aj zdravé a posilnené. S rovnou a mäkkou kefkou sa prípravok ľahko a rovnomerne nanáša. ĽORÉAL PARIS Paradise Extatic je báza vhodná aj pre citlivé oči a nositeľov kontaktných šošoviek.

Kľúčové vlastnosti podkladovej bázy ĽORÉAL PARIS Paradise Extatic

  • Podkladová báza pod maskaru
  • Predĺži a zhustí riasy
  • Obsahuje vyživujúci jojobový olej
  • S mäkkou kefkou sa dobre nanáša
  • Riasy sú vďaka báze ĽORÉAL PARIS jemné a zdravé

Použitie:
Naneste na riasy pred použitím maskary, aby sa znásobil jej efekt.

Zloženie:
Aqua/Water, Polybutene, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Cera Alba/Beeswax, Copernicia Cerifera Cera/Carnauba Wax, Steareth-2, Cetyl Alcohol, Alcohol Denat, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Acacia Senegal Gum, Panthenol, Ethylenediamine/Stearyl Dimer Dilinoleate Copolymer, Caprylyl Glycol, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Disodium EDTA, BHT, Rosa Canina Fruit Oil, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Propylene Glycol, Propyl Gallate, Citric Acid, (F.IL B210585/1). 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Klasická

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem

Farba

Farba Transparentná
Kód:  DEKO1606
Produktové číslo:  3600523503384
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04