Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Lash Paradise Valentine´s day limited edition Intense Black 6,4 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Lash Paradise Valentine´s day limited edition Intense Black 6,4 ml

Túžite po dlhých, hustých a neodolateľných mihalniciach? S maskarou ĽORÉAL PARIS Lash Paradise Valentine's Day Limited Edition Intense Black si také vykúzlite v priebehu niekoľkých sekúnd. Táto obľúbená maskara má zlepšené zloženie a intenzívnou čiernou farbou. Kefka so špeciálne tvarovanými štetinami zabezpečí precízne a rovnomerné nanášanie. Každú mihalnicu obalí viac ako 200 jednotlivých vlákien. Obsahuje ošetrujúce oleje, ktoré mihalnice posilňujú a zmäkčujú. Stačí len jedna vrstva, aby ste dosiahli oslnivý objem. ĽORÉAL PARIS Paradise má hladkú textúru, ktorá je vhodná aj pre citlivé oči. Teraz v limitovanej valentínskej edícii pre zvodné mihalnice, ktorým žiadny muž neodolá.

Kľúčové vlastnosti maskary ĽORÉAL PARIS Paradise Valentines's Day Limited Edition Intense Black

  • Špeciálna limitovaná valentínska edícia obľúbenej maskary
  • Predlžujúca a zhusťujúca maskara
  • S extra čiernymi pigmentmi pre nezabudnuteľný pohľad
  • Zdokonalená verzia obľúbenej maskary Lash Paradise
  • Špeciálna kefka obalí každú mihalnicu
  • Obsahuje posilňujúce a ošetrujúce oleje
  • Jediná vrstva zabezpečí zvodný objem
  • Maskara ĽORÉAL PARIS sa rovnomerne a ľahko nanáša
  • Vhodná aj pre citlivé oči

Zloženie:
Aqua/Water, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Copernicia Cerifera Cera/Carnauba Wax, Ethylene/acrylic Acid Copolymer, Styrene/acrylates/ammonium METHACRYLATE Copolymer, Cera Alba/Beeswax, Synthetic Beeswax, Bis-diglyceryl Polyacyladipate-2, Polybutene, Cetyl Alcohol, Steareth-20, Glyceryl Dibehenate, Steareth-2, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Acacia Senegal Gum, Tribehenin, Caprylyl Glycol, Glyceryl Behenate, Sodium Dehydroacetate, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil, Parfum/Fragrance, Disodium EDTA, Butylene Glycol, Rosa Canina Fruit Oil, Sodium Laureth Sulfate, Tetrasodium EDTA, Ricinus communis Seed Oil/Castor Seed Oil, Maltodextrín, Potassium Sorbate, Bht, Propylene Glycol, Centaurea cyanus Flower Extract, Propyl Gallate, Citric Acid, [+/- May Contain: Ci 77499/Iron Oxides].

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Klasická

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO4552
Produktové číslo:  3600523968565

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13