Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Infaillible Total Cover Palette 10 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Infaillible Total Cover Palette 10 g

Farebné zjednotenie pleti teraz môžete dosiahnuť s paletkou od ĽORÉAL PARIS. Puzdro obsahuje päť farebných korektorov s vysokým obsahom pigmentov. ĽORÉAL PARIS Infaillible Total Cover Palette vám pomôže zakryť tmavé kruhy pod očami, začervenanie a zjednotiť farebnú nejednotnosť pleti. Vďaka krémovému zloženiu sa korektory ľahko rozotierajú. Vysoká krycia funkcia jednotlivých farieb zaručí, že korektory sú vhodné na rôzne typy pleti. Korektor ponúka intenzívne tónovacie odtiene fialovej, béžovej a zelenej. Fialová farba pleť rozžiari, odtiene béžovej majú krycie schopnosti a na zmiernenie začervenania pleti slúži zelený korektor. S paletkou ĽORÉAL PARIS Infaillible Total Cover v priebehu okamihu odstránite z pleti všetky nedokonalosti.

Kľúčové vlastnosti korektora ĽORÉAL PARIS Infaillible Total Cover Palette

  • ĽORÉAL PARIS Infaillible Total Cover Palette docieli farebné zjednotenie pleti
  • Paletka obsahuje päť korektorov s vysokým obsahom pigmentov
  • Kolekcia korektorov Infaillible Total Cover Palette vám pomôže zakryť tmavé kruhy pod očami, začervenanie a zjednotiť farebnú nejednotnosť pleti
  • Fialová farba pleť rozžiari
  • Béžovými odtieňmi zakryjete kruhy v očnom okolí
  • Popraskané žilky a začervenanie zmiernite použitím zeleného odtieňa

Aplikácia:
Nanášajte prstami, alebo aplikátorom na miesta, ktoré potrebujete zakryť.

Zloženie:
Isostearyl Neopentanoate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Titanium Dioxide, Cera Microcristalli/Microcrystalline Wax, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Phenyl Trimethicone, Copernicia Cerifera Cera/Caruba Wax, Kaolin, Polyethylene, Stearic Acid, Aluminum Hydroxide, Alumi, Acetyldipeptide-1 Cetyl Ester, Toluene Sulfonic Acid, [± môže obsahovať: Ci 77891/Titanium Dioxide, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499/Iron Oxides, Ci 45410/Red28 Lake, Ci 19140/Yellow 5 Lake, Ci 42090/Blue 1 Lake]. (F.I.L. B190441/1).

Kód:  DEKO4179
Produktové číslo:  3600523339020

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11