Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Geranium Radiance Remedy 200 ml

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 ks 11,50 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 10,61 €/ks

ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Geranium Radiance Remedy 200 ml

Celosvetová značka L'Oréal Paris predstavuje masku na vlasy Botanicals Fresh Care Geranium Radiance Remedy, ktorá obsahuje esenciálny olej z pelargónie v zmesi so sójovým a kokosovým olejom. Tento olej so sladkastou arómou sa môže pochváliť aj jedinečnými antioxidačnými účinkami, jeho terapeutické vlastnosti vám poskytnú po dlhom dni dokonalý pocit pokoja. Táto maska na vlasy je skvelým riešením na dosiahnutie hydratácie a žiarivosti farbených vlasov. Po šampóne naneste balzam a vaše vlasy sa budú ľahšie rozčesávať a budú viditeľne hladšie. Výrobky Botanicals Fresh Care sú bez parabénov, silikónov a farbív.

Kľúčové vlastnosti masky na vlasy L'Oréal Paris Botanicals Fresh Care Geranium Radiance Remedy

  • Maska obsahuje olej z pelargónie, sóje a kokosu
  • Jedinečná sladkastá aróma má terapeutické vlastnosti
  • L'Oréal má antioxidačné účinky
  • Maska na vlasy je vhodná na farbené vlasy
  • Hydratuje a zanecháva vlasy žiarivé a lesklé
  • Botanicals Fresh Care sú bez parabénov, silikónov a farbív
  • Obsah balenia 200 ml

Zloženie:

Aqua / water, Hydroxypropyl starch phosphate, Quaternium-87, Stearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Cocos nucifera oil / coconut oil, Sodium benzoate, Pelargonium graveolens flower oil, Limonene, Candelilla cera / candelilla wax, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, Benzyl salicylate, Linalool, Benzyl alcohol, Propylene glycol, Isopropyl alcohol, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, Caprylyl glycol, Hexyl cinnamal, Glycine soja oil / soybeanoil, Parfum / fragrance

Kód:  VLS787
Produktové číslo:  3600523371075

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16