Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure 125 ml

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure 125 ml

Bezoplachový vlasový elixír ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strenght Cure s objemom 125 ml so sviežou a povzbudivou vôňou je špeciálne vyvinutý pre oslabené vlasy.Predstavuje účinnú vlasovú kúru, ktorá vlasy posilňuje od korienkov po končeky a chráni pred každodennými agresívnymi vplyvmi. Obmedzuje štiepenie a lámavosť vlasov. Dodáva im výživu, obnovuje farbu a navracia lesk.Jeho zloženie je obohatené o olej z koriandra, kokos a sóju, ktoré sú spracovanéekologickým chemickým procesom.Prípravok neobsahuje silikóny, parabény, ani umelé farbivá.
Aktívne látky:
Olej zo semienok koriandru je 100% biologicky odbúrateľný a obnoviteľný, výnimočne bohatý na vyživujúce tukové zložky, ako je Omega 6. S rastlinným komplexom intenzívne obnovuje a posilňuje oslabené a poškodené vlasy.
Účinky:
Výsledkom aplikácie vlasového elixíru ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strenght Cure sú dokonale vyživené, posilnené a odolné vlasy, príjemne voňajúce osviežujúcou vôňou s ľahkými akcentmi.
Použitie:

Kedykoľvek počas dňa podľa potreby aplikujte niekoľko kvapiek prípravku do mokrých alebo suchých vlasov.
Zloženie:
Aqua/water, Quaternium-87, Cocos nucifera oil/coconut oil, Sodium benzoate, Stearyl alcohol, PPG-1 trideceth-6, Eugenol, Behentrimonium chloride, Polyquaternium-37, Polysorbate 20, Polyquaternium-11, Limonene, Linalool, Candelilla cera/candelilla wax, Pentaerythrityl- tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, Benzyl salicylate, Benzyl alcohol, Propylene glycol, Isopropyl alcohol, Caprylyl glycol, Alpha-isomethyl ionone, Paraffinum liquidum/mineral oil, Geraniol, Acrylates copolymer, Sorbitan Oleate, Coriandrum sativum seed oil/Coriander seed oil, Citric acid, Citral, Citronellol, Glycine soja oil/soybean oil, Parfum/fragrance

Kód:  VLS790
Produktové číslo:  3600523371167

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09