Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Age Perfect Radiant Concealer 02 6,8 ml

Príslušenstvo k tovaru

ĽORÉAL PARIS Age Perfect Radiant Concealer 02 6,8 ml

Pre dokonalý make-up a prirodzený vzhľad okolo očí je tu rozjasňujúci korektor Age Perfect Concealer od kvalitnej značky L'Oréal Paris v odtieni 02 Medium. Zjednocuje a vyhladzuje pleť, kryje nedokonalosti, redukuje vačky pod očami, a to všetko bez zbytočného zaťaženia a nežiaduceho efektu masky. Vďaka jednoduchému použitiu pomocou penového aplikátora umožňuje definovať kontúry očí a pier. Príjemná, ľahká textúra splynie s pleťou, nelepí a nezvýrazňuje vrásky. Ihneď po použití zanechá vašu pleť viditeľne mladšiu a žiarivejšiu, budete vyzerať oddýchnuto a bez známok stresu. 

Kľúčové vlastnosti korektoru L'Oréal Paris Age Perfect Radiant Concealer 02 Medium

  • Korektor L'Oréal Paris Age Perfect Radiant Concealer 02 Medium
  • Pre dokonalý make-up a prirodzený vzhľad
  • Zjednocuje a vyhladzuje pleť bez zaťaženia a efektu masky
  • Pomáha definovať kontúry očí a pier
  • Ľahká textúra nelepí a nezvýrazňuje vrásky
  • Obsah: 6,8 ml

Použitie:
Naneste korektor na nedokonalosti alebo pod oči a pomocou prstov rozotrite do stratena.

Zloženie:
Cyclopentasiloxane, Aqua/water, Propanediol, Alcohol denat., Glycerin, Phenyl trimethicone, PEG-10 dimethicone,
BIS-PEG/PPG-14/14 dimethicone, Ethylhexyl hydroxystearate, Magnesium sulfate, Talc, Phenoxyethanol, Nylon-12, Disodium stearoyl glutamate, Caprylyl glycol, Caffeine, Steareth-20, Aluminum hydroxide, Chlorohexidine digluconate, N-hydroxysuccinimide, Potassium sorbate, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, Palmitoyl oligopeptide, Chrysin, Palmitoyl tetrapeptide-7, [+/- may contain: CI 77891/titanium dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499/iron oxides, CI 77163/bismuth oxychloride]

Kód:  DEKO1743
Produktové číslo:  3600523333202

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02