Obnoviť stránku

ĽORÉAL ELSEVE Total Repair Extreme obnovujúca maska 300 ml

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

ĽORÉAL ELSEVE Total Repair Extreme obnovujúca maska 300 ml

L'Oréal Elseve Total Repair Extreme

L'Oreal Elseve Total Repair Extreme

Zatočte s poškodenými a suchými vlasmi s rozštiepenými končekmi! Vyskúšajte novú obnovujúci masku od L'Oréal Elseve z radu Total Repair Extreme a dosiahnite krásne a posilnené vlasy až do 10 vrstiev. V laboratóriách L'Oréal vyvinuli špeciálnu emulziu s LAC a Ceramidom na zacelenie rozštiepených končekov vlasov. Vďaka mimoriadnemu zloženiu prenikne maska až do 10 vrstiev vlasového vlákna, kde aktívne pôsobí a napomáha obnoviť poškodené spoje v jeho vnútornej štruktúre.
Obsiahnutý LAC už po prvom použití vlákno viditeľne vypĺňa, uhladzuje a ochraňuje jeho povrch až ku končeku. Ceramid dokáže zaceliť a vyhladiť povrch vlasu bunku po bunke, takže bude vyzerať ako nový. Doprajte vlasom potrebnú regeneráciu a navráťte im prirodzený lesk, hodvábnu jemnosť a vitalitu.

Ľudské vlasy sa častým sušením a žehlením presušujú, štiepia a poškodzujú. Vďaka maske získajú späť potrebnú hydratáciu a starostlivosť. Masku nanesiete na umyté a ľahko usušené vlasy, jemne vmasírujete a necháte pôsobiť 2 až 3 minúty. Maska sa ľahko nanáša a rýchlo pôsobí vďaka úplne novej rýchlo sa topiacej gélovej konzistencii. Vlasy po starostlivom opláchnutí ľahko rozčešete a upravíte.

Kľúčové vlastnosti

  • Obnovujúca maska s LAC a Ceramidom preniká až do 10 vrstiev vlasového vlákna
  • Intenzívne vyživuje, posilňuje vlasy, zaceľuje končeky
  • Navráti vlasom lesk, hodvábnu jemnosť a vitalitu
  • Obnovuje štruktúru vlasového vlákna
  • Dokonalá aplikácia vďaka rýchlo sa topiacej gélovej konzistencii
  • Balenie obsahuje 300 ml
Zloženie:
Voda, Cetearyl alcohol, Amodimethicone, Behentrimonium chloride, Cetyl esters, Lactic acid, Sodium hydroxide, Trideceth-6, Chlorhexidine digluconate, Limonene, Linalool, Benzyl salicylate, Benzyl alcohol, Isopropyl alcohol, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, Methylparaben, Cetrimonium chloride, Butylphenyl methylpropional, Hexyl cinnamal, Parfum/fragrance C55369/2
Kód:  VLS089
Produktové číslo:  3600522353942

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02