Obnoviť stránku

ĽORÉAL ELSEVE Fibralogy maska vytvárajúca hustotu 300 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL ELSEVE Fibralogy maska vytvárajúca hustotu 300 ml

ĽOreal Elseve Fibralogy

L'Oreal Elseve Fibralogy  

Trápia vás jemné a oslabené vlasy bez hustoty? Dosiahnite výrazný objem vďaka úplne novej maske od L'Oréal Elseve z radu Fibralogy a upozornite na seba krásnymi vlasmi. Pretože s husto a zdravo vyzerajúcimi vlasmi sa môžete cítiť opäť sebavedomo.
Jemné vlasy sú tenšie, na pohľad pôsobia menej bohato, náročne sa tvarujú do účesu a zle držia požadovaný tvar. S objemovou maskou môžete dať uvedeným problémom navždy zbohom! Špeciálne zloženie je obohatené o unikátnu posilňujúcu zložku Filloxane, ktorá už po jednej aplikácii účinne posilňuje vlasové vlákna a dodáva im hĺbkovú hydratáciu. Vaše vlasy získajú plný objem a neuveriteľne vzdušný vzhľad s dlhotrvajúcim efektom. Výsledkom je okamžite silnejší vlas na dotyk. S každou ďalšou aplikáciou dosiahnete vysnívaný objem a ešte výraznejší účinok.

Masku nanesiete na umyté a trocha usušené vlasy, jemne vmasírujete a necháte pôsobiť 2 až 3 minúty. Maska sa ľahko nanáša a rýchlo pôsobí vďaka úplne novej rýchlo sa topiacej gélovej konzistencii. Vlasy po starostlivom opláchnutí ľahko rozčešete a upravíte.

Kľúčové vlastnosti

  • Objemová maska na jemné vlasy bez hustoty
  • Vlasy získajú hustý a plný objem
  • FILLOXANE preniká do vlasového vlákna a posilňuje ho zvnútra
  • Dlhotrvajúci efekt – posilnenie vlasového vlákna je dlhodobé a s každou ďalšou aplikáciou je väčšie
  • Hĺbková hydratácia vlasového vlákna
  • Dokonalá aplikácia vďaka rýchlo sa topiacej gélovej konzistencii
  • Balenie obsahuje 300 ml
Zloženie:
Voda, Hydroxypropyl starch phosphate, Quaternium-87, Stearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Parfum/fragrance, CI 45100/acid red 52, CI 42090/blue 1, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Limonene, Candelilla cera/candelilla wax, Linalool, Propylene glycol, Isononyl isononanoate, Isopropyl alcohol, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, Caprylyl glycol, Geraniol, Cetyl esters, Citronellol, (F.I.L. C159315/2)
Kód:  VLS090
Produktové číslo:  3600522498070

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06