Obnoviť stránku

LORD F1

- 5 rokov záruka
4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LORD F1

LORD F1 predstavuje zásuvkovú mrazničku, ktorá vďaka úžitkovému objemu 237 l zaistí skutočne veľký priestor pre skladovanie potravín. Mraziaci priestor disponuje nastaviteľnou teplotou v rozmedzí od -16 °C do -26 °C, ktorá sa zobrazuje pomocou LED ukazovateľa. Mraznička je vybavená funkciou superzmrazovania, ktorú je vhodné využívať k urýchleniu procesu zmrazovania čerstvých potravín. Zaiste oceníte tiež NoFrost systém, vďaka ktorému nebudete musieť mrazničku manuálne odmrazovať, pretože systém zabezpečí optimálnu teplotu a vlhkosť v celom priestore. Veľmi praktickou funkciou je tiež alarm dverí v podobe výstražného akustického signálu, ktorý sa zapne v prípade, keď sú dvere spotrebiča otvorené. LORD F1 je vysoko výkonnou šuplíkovou mrazničkou, s ktorej pomocou budete môcť uchovávať potraviny po dlhú dobu. Spotrebič pracuje veľmi efektívne a spadá tak do energetickej triedy A++. Zaiste poteší, že vďaka nízkej hlučnosti (42 dB) ju môžete mať pokojne v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou. Pri výpadku elektrického prúdu udrží potraviny zmrazené až 25 hodín.


Kľúčové vlastnosti zásuvkovej mrazničky LORD F1

  • Voľne stojaca zásuvková mraznička od spoločnosti LORD
  • Možnosť umiestniť spotrebič priamo pri bočnej stene alebo nábytku – bez medzery.
  • Nízka energetická náročnosť
  • Tichý chod
  • 2× BigBox pre uskladnenie objemnejších potravín
  • Funkcia rýchleho zmrazenia
  • Systém NoFrost zaistí rovnomerne účinné rozvádzanie chladného vzduchu
  • Mraziaca kapacita je neuveriteľných 20 kg za 24 hodín
  • Doba skladovania pri výpadku elektrického prúdu až 25 hodín
  • FreshSense zaručí konštantnú teplotu vďaka inteligentnej senzorovej technológii
  • Šuplíky možno jednoducho vybrať, varioZone sa flexibilne prispôsobí vašim požiadavkám.
  • LED ukazovateľa teploty
  • Vizuálny a zvukový alarm
  • Zvukový alarm otvorených dverí

LORD F1 ochráni potraviny

LORD F1 predstavuje veľmi praktického pomocníka do domácej i profesionálnej kuchyne. Okrem alarmu dverí disponuje tiež teplotným alarmom, ktorý sa zapne v prípade, keď teplota v mraziacom priestore je príliš vysoká a mrazené potraviny sú tým pádom ohrozené.


Dlhá trvanlivosť a skvelé vybavenie LORD F1

Zásuvková mraznička uchová mrazené potraviny po skutočne dlhú dobu. Pri teplote -18 °C uchová mäso, salámy, pečivo aj hotové jedlá až po dobu 6 mesiacov. Syry, mäso a hydinu až 8 mesiacov a ovocie a zeleninu dokonca až 1 rok. Súčasťou spotrebiča je tiež skvelé vybavenie – zásobník zmrazených potravín, miska na ľad a kalendár skladovateľnosti, vďaka ktorému budete presne vedieť, aké potraviny ste do mrazničky kedy uložili. LORD F1 je skutočne veľmi výkonným a praktickým spotrebičom pre uchovanie potravín.


NoFrost: Prevádzka bez námrazy

S mrazničkou LORD F1 môžete starosti s odmrazovaním hodiť za hlavu. Do každého kúta mraziaceho priestoru je rovnomerne ventilátorom rozvádzaný chladný vzduch a systém NoFrost zaručí, že je priestorová vlhkosť odobratá a následne odvádzaná mimo spotrebiča. Efektom je tak beznámrazová prevádzku.



BIGBOX LORD F1

Nemusíte sa báť, svoje miesto nájdu aj naozaj objemné kusy potravín, o to sa stará tzv. BigBox. K celkovej variabilite priestoru prispieva tiež VarioZone, flexibilne si tak prispôsobíte všetko vašim požiadavkám. V mrazničke F1 ho nájdete hneď 2×.



Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ mrazničky Zásuvková
Typ modelu mrazničky Samostatne stojací model

Vlastnosti mrazničky

Špeciálne funkcie mrazničky No Frost, Rýchle zmrazovanie
Kód:  LORMR001
Produktové číslo:  F1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19