Obnoviť stránku

Lola Aura 24612501650035 (585/1000; 0,35 g)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lola Aura 24612501650035 (585/1000; 0,35 g)

Elegantný prívesok Lola Aura vyhotovený v tvare krížika zaručene poteší každú ženu milujúcu šperky. Hodí sa pre každú príležitosť, či už na Vianoce, narodeniny, meniny alebo k výročiu svadby. Je to univerzálny darček pre partnerku, mamičku, dcéru, sestru, kamarátku či babičku. Zaobstarajte si aj vy sama tento jemný doplnok a dolaďte jeho ligotom váš osobný outfit. Dĺžku retiazky prispôsobte výstrihu a dajte pozor, aby bol prívesok vidieť celý a nebol schovaný príliš hlboko.

Štýlový šperk je vyrobený z obľúbeného bieleho zlata rýdzosti 585/1 000, teda 14 karátov. Rýdzosť určuje podiel čistého zlata v materiáli, čo je pri tomto prívesku 58,5 %. Zvyšok tvoria iné kovy dôležité na spevnenie zliatiny. A určite sa neobávajte nákupu šperkov z drahých kovov cez internet - registrácia na Puncovom úrade garantuje deklarovanú rýdzosť výrobku.

Jedinečný prívesok z bieleho zlata

  • Zlatý šperk je darček trvalý, časom sa zvyšujúcej hodnoty
  • Jemný dizajn sa hodí na bežné nosenie aj do spoločnosti
  • Vyhotovenie v tvare krížika
  • Rýdzosť: 585/1 000 (14 karátov)
  • Rozmery: 8 × 6 mm
  • Hmotnosť: 0,35 g
  • Značka: Lola Aura

Zlato nikdy neomrzí

Hlavnou výhodou zlata ako materiálu je mimoriadna trvanlivosť, vďaka ktorej sa môžete zlatými šperkami zdobiť v priebehu dlhých rokov. Tiež vyniká vysokou odolnosťou voči korózii aj najrôznejším chemikáliám. Mladšia generácia preferuje práve doplnky z bieleho zlata, zatiaľ čo staršie a konzervatívnejšie dámy často ocenia skôr klasiku v podobe zlata žltého. Biele zlato je zliatina zlata s kovmi (nikel, paládium), ktoré ho intenzívne odfarbujú a menia farbu zliatiny na čisto bielu. Predstavuje tiež cenovo dostupnejšiu náhradu platiny.

Starostlivosť o zlatý šperk

Ak váš prívesok nosíte každodenne, môžete ho raz mesačne naložiť do roztoku vody s pár kvapkami saponátu alebo mydla. Ak použijete mäkkú kefku na zuby, vyčistíte ho ešte dôkladnejšie. Na trhu sú k dizpozícii aj rôzne chemické prostriedky určené na čistenie zlatých šperkov, vždy však dbajte na pokyny výrobcu, aby ste šperk nepoškodili. Veľmi znečistený šperk však nechajte vyčistiť priamo v zlatníctve. Na noc prívesok radšej skladajte - počas spánku mu hrozí poškodenie deformáciou. Ak šperk dlhšiu dobu nepoužívate, uložte ho do šperkovnice tak, aby pokiaľ možno neležal na inom zlatom šperku.

Kód:  SP6028
Produktové číslo:  2000133045

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09