Obnoviť stránku

Loknovacia kulma na vlasy Nova NHC

3,7 3 hodnotení
8,89 €

Loknovacia kulma na vlasy Nova NHC

Konečne tie pravé vlny takmer bez práce. Kulma na vlasy Alum je základným kameňom kozmetickej výbavy u žien všetkých vekových kategórií, ktoré chcú dať zbohom rovným vlasom a vymeniť ich za parádne a zvodné lokne, kedykoľvek si len spomenú. Priemer hlavice 40 mm ju radí medzi široké kulmy, ktoré sa uplatnia najmä na dlhých vlasoch. Technologicky prepracovaný povrch kulmy na vlasy je vyrobený z keramiky, ktorej najväčšou výhodou je šetrnosť k vlasovým vláknam, takže citlivo nakulmuje aj vlasy jemné či poškodené. Potešujúcim faktorom je aj krátka chvíľa rozehrievania, Loknovacia kulma na vlasy Nova NHC je už počas 10 s nachystaná na použitie, čo je skôr než si vyberiete účes na aktuálny deň. Aby bol finálny styling na výbornú, je dôležité navoliť ideálnu teplotu podľa aktuálnej kondície a typu vlasov. Kulma na vlasy Alum vám ponúkne 5 teplôt, ktoré dosiahnu až 200 °C. Na jemné a farebné vlasy stačí nižšia teplota, naopak, husté vlasy sa prispôsobia až pri vyššej teplote.

Kulma na vlasy Loknovacia kulma na vlasy Nova NHC Lifestyle
Kulma na vlasy Loknovacia kulma na vlasy Nova NHC Lifestyle
  • Kvalitný materiál: Keramika a Plast
  • Možnosť regulácie teploty až do 200 °C
  • Celkový počet voliteľných teplôt: 5
  • Kulma na vlny sa nahreje za 10 s
  • Prívodný kábel je dlhý 1,65 m
  • Priemer kulmy: 40 mm

Skvelé funkcie na pohodlnú prácu s kulmou na vlasy Loknovacia kulma na vlasy Nova NHC

Samozrejmým komponentom je aj prívodný kábel, ktorý je dlhý 1,65 m, takže s ním nemusíte sedieť meter od zásuvky. Za zmienku stojí aj podarený dizajn, ktorý rozveselí aj obyčajnú kúpeľňu.

Kulma na vlasy Loknovacia kulma na vlasy Nova NHC Lifestyle

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál Keramika, Plast
Doba nahriatia 10 s
Príkon 35 W
Počet teplôt 5
Max. teplota 200 °C
Dĺžka prívodného kábla 1,65 m
Priemer 40 mm

Farba

Farba Viacfarebná
Kód:  ALOkul03
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4728

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16