Obnoviť stránku

Logitech Ultimate Ears ROLL - Volcano

4,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech Ultimate Ears ROLL - Volcano

Kamarát pre párty vášho života

Reproduktor UE Roll vám aj napriek svoju nízkej váhe aj veľkosti zaistí hodiny zábavy. Životnosť batérie je 9 hodín a bezdrôtový dosah 20 m. Vďaka tomu vydrží na každej párty žúrovať tak dlho, ako vy (ale pravdepodobne aj dlhšie).


Navrhnutý pre bláznivý životný štýl

Máte radi výlety na pláž? Milujete počúvanie hudby v sprche a radi tancujete v rieke? Alebo vás jednoducho iba láka vyšplhať sa na vodopád, alebo ho splaviť na kajaku? Vďaka vodovzdornosti UE Roll nie je nič z toho problém. Vezmite ho so sebou pokojne aj na turnaj v bahenných zápasoch.


Pripravený na každé dobrodružstvo

UE Rol je pripravený vyraziť s vami na každú vašu výpravu. Vďaka svojej kompaktnej veľkosti a nízkej hmotnosti ho sebou môžete vziať napríklad aj na výlet do džungle.


Každým dňom úžasnejší

Vďaka aplikácii, ktorá je ušitá reproduktoru priamo na mieru, si užijete ešte viac zábavy. Aplikácia sa neustále obnovuje, preto máte prístup k stále novším funkciám.

Kód:  MH330h1a
Produktové číslo:  984-000505

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14