Obnoviť stránku

Logitech Ultimate Ears MEGABOOM Le Panther Limitovaná Edícia

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech Ultimate Ears MEGABOOM Le Panther Limitovaná Edícia

Logitech Ultimate Ears MEGABOOM Le Panther

Reproduktor je navrhnutý tak, aby rozprúdil párty v každom rohu miestnosti vďaka 360° zvuku. Je jedno či vonku prší alebo svieti slniečko, či zrovna zdolávate nejakú horu alebo sa plavíte na rafte. Nech už robíte akýkoľvek extrémny šport, vašu obľúbenú hudbu si teraz môžete vychutnať naozaj kdekoľvek. Teraz naviac v limitovanej edícii Le Panther.


Hudobné šialenstvo na cestách

Ak hľadáte prenosný reproduktor, ktorý si môžete pustiť naozaj kdekoľvek, potom ste ho práve našli. Odolný voči nečistotám, odolný voči vode, odolný voči nárazu. To všetko je Ultimate Ears MEGABOOM. Vypadol vám reproduktor z batohu na zem? Sedíte vonku a začína zrovna pršať? Nevadí. Aj keby vám spadol do vody, nič sa nedeje. V hĺbke 1 metra totiž vydrží až pol hodiny. 


Navrhnutý pre každodenné dobrodružstvo

Jeden reproduktor vám nestačí? Streamujte hudbu rovno do dvoch Ultimate Ears MEGABOOM. A to prostredníctvom technológie Bluetooth (dosah až 30 metrov) a inteligentnej aplikácie, ktorá je zadarmo. Zároveň je kompatibilná so systémom Android aj iOS.


Intuitívne ovládanie

Poznáte to, sedíte pri táborovom ohni a zábava je v plnom prúde. V tom zazvoní telefón a vy ho potrebuje naliehavo vybaviť? Žiadny problém, vďaka vstavanému mikrofónu, ktorý smeruje do všetkých strán môžete svoj hovor v pohode vybaviť, dokonca ho aj zdieľať s ostatnými priateľmi a podeliť o jedinečné zážitky.


 
Kód:  MH330e1f
Produktové číslo:  984-001221

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11