Obnoviť stránku

Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti


Odolný bezdrôtový reproduktor
 

Odolný bezdrôtový reproduktor

Hľadáte odolný bezdrôtový reproduktor, ktorý s vami môže byť napríklad aj pod vodou? V tom prípade sa vám bude páčiť Logitech Ultimate Ears BOOM 2 v odolnej konštrukcii. Rozprúdi každú párty a ponúka sexy dizajn a 360° zvuk pre perfektný zážitok pri stretnutí s priateľmi. Neobmedzujte sa, počúvajte hudbu kdekoľvek!



Hudobná párty pri vode

Vezmite si reproduktor Logitech Ultimate Ears BOOM 2 na hory či na raft. Aj keby spadol do vody, tak sa nič nedeje. Pod hladinou 1 m totiž vydrží až 30 minút. Nestačí vám jeden reproduktor? Streamujte hudbu rovno do dvoch Ultimate Ears BOOM 2. Na to poslúži technológia Bluetooth s dosahom až 30 m a aplikácia zadarmo pre iOS a Android.

Logitech Ultimate Ears BOOM 2
 


Ovládanie poklepaním
 

Ovládanie poklepaním

Bluetooth reproduktor Logitech Ultimate Ears BOOM 2 je navrhnutý nielen s odolnou konštrukciou, ale aj intuitívnym ovládaním. Chcete prepnúť pesničku, ale nemôžete nájsť svoj smartfón alebo tablet? Dvakrát zľahka kliknite na reproduktor a skladba sa sama prepne. Jedným poklepnutím skladbu pozastavíte.



Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtový reproduktor odolný voči vode aj prachu
  • Perfektný pre počúvanie hudby pri vode, na horách a pod
  • 1 m pod vodou vydrží 30 minút
  • Dvakrát kliknite a skladba sa automaticky prepne
  • 360° zvuk - hudbu si užijú všetci okolo
  • Svieži dizajn pre dokonalú atmosféru
 Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Black Dragon
 
 
Kód:  MH330c2i
Produktové číslo:  984-000562

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11