Obnoviť stránku

Logitech Keys-To-Go, čierna - US INTL

4,4 35 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
73,90 €

Logitech Keys-To-Go, čierna - US INTL

logitech keys-to-go

ULTRAĽAHKÁ, PRENOSNÁ BLUETOOTH KLÁVESNICA v čiernej farbe

Kompaktní klávesnice Logitech Keys-To-Go černá

PÍŠTE PODĽA SVOJICH PREDSTÁV

Štýlovú a ľahko prenosnú klávesnicu Logitech Keys-To-Go s bezdrôtovým Bluetooth pripojením zaiste ocenia všetci majitelia inteligentných telefónov, tabletov a multimediálnych centier vybavených operačným systémom iOS. Vďaka kompaktným rozmerom môžete na klávesnici písať, kedykoľvek a kdekoľvek potrebujete.

HLAVNÉ FUNKCIE

Bluetooth klávesnice Logitech Keys-To-Go černá

MAXIMÁLNY KOMFORT

Písanie na Bluetooth klávesnici Logitech Keys-To-Go je veľmi pohodlné a presné vďaka štandardnému rozloženiu klávesov a vynikajúcej hmatovej odozve s ideálnym odskokom pri každom stlačení klávesa. Nezáleží na tom, či sedíte v kempe, kaviarni, alebo na pláži. S klávesnicou budete mať vždy zaistený dokonalý komfort počas písania.

Bluetooth klávesnice Logitech Keys-To-Go černá

BEZDRÔTOVÉ BLUETOOTH PRIPOJENIE

Vďaka bezdrôtovej Bluetooth technológii môžete klávesnicu Logitech Keys-To-Go pripojiť k najrôznejším mobilným zariadeniam, ako sú iPhone, iPad alebo AppleTV. Spárovanie oboch zariadení je otázkou okamihu. Neskôr môžete pohodlne písať emaily, dokumenty alebo vyhľadávať na internete. Súčasťou balenia je praktický stojan na telefón.

Kompaktní klávesnice Logitech Keys-To-Go černá

ENERGIA NA DLHÉ CESTY

O pohodlnú a dlhodobú prácu sa postará zabudovaná nabíjateľná batéria, ktorá vydrží až 3 mesiace na jedno nabitie. Prostredníctvom kábla, ktorý je súčasťou balenia, si ju potom môžete ľahko a rýchlo nabiť pripojením do USB konektora. O stave batérie klávesnice Logitech vás informuje integrovaný LED indikátor.

Kompaktní klávesnice Logitech Keys-To-Go černá

Zvýšenie efektivity

Klávesnicu Logitech Keys-To-Go možno využiť na maximálnu efektivitu práce. Operačný systém iOS umožňuje používanie najrôznejších skratiek, ktoré uľahčia zapínanie alebo ovládanie jednotlivých funkcií prístroja. Klávesy sú navyše pri písaní veľmi tiché, takže nebudete rušiť svoje okolie.

Bluetooth klávesnice Logitech Keys-To-Go černá

KLÁVESNICA S ODOLNOU KONŠTRUKCIOU

Kompaktná klávesnica Logitech Keys-To-Go sa chváli robustnou konštrukciou a je odolná proti mechanickému poškodeniu alebo pádu. Zaujímavou výhodou je aj odolnosť proti poliatiu vodou a zamedzeniu vnikania drobných nečistôt pod klávesy.

Bluetooth klávesnice Logitech Keys-To-Go černá

PRENOSNÝ DIZAJN

Vďaka hrúbke len 0,64 cm a dĺžke 24 cm môžete Bluetooth klávesnicu Logitzech Keys-To-Go brať kamkoľvek so sebou. Ľahko sa umestí do vašej kabelky, aktovky alebo batoha. Môžete ju prenášať aj v príručnej batožine pre operatívne blogovanie počas cestovania.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bluetooth

Určenie klávesnice

Formát klávesnice Kompaktná – 60 %
Typ Membránová

Usporiadanie

Lokalizácia Anglická
Typ klávesov Chiclet
Enter Dvojriadkový úzky
Ľavý shift Úzky

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 24,2 cm (242 mm)
Výška 0,6 cm (6 mm)
Hĺbka 13,7 cm (137 mm)
Kód:  MC058a3a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  920-006710

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19