Obnoviť stránku

Logitech Circle 2 Plug Mount

27,58 €

Logitech Circle 2 Plug Mount

Držiak do zásuvky Logitech Plug Mount je skvelým príslušenstvom pre kameru Logitech Circle 2. Vďaka tomuto držiaku bude vaša kamera pripojená kdekoľvek je zásuvka. Tým pádom vám už nikdy nič neunikne. Držiak na kameru Logitech Circle 2 je navyše malých rozmerov a tak ničím nenaruší dizajn vášho bytu.

Kľúčové vlastnosti držiaku do zásuvky Logitech

  • Možnosť pripevnenia do všetkých bežných zásuviek
  • Vďaka modernému tvaru nebude narušený dizajn vášho interiéru
  • Minimálne rozmery – 61 × 48 × 48 mm
  • Zanedbateľná hmotnosť len 65 g
  • Súčasťou balenia je návod na rýchle vyhotovenie

Kamera Logitech Circle 2 vo vašej zásuvke

Ak pozeráte na tento produkt, tak určite viete, čo vie a čím je jedinečná kamera Circle 2. Všetky tieto vlastnosti teraz môžete využívať na akomkoľvek mieste vo vašom dome. Keďže je umožnené pripojenie kedykoľvek a kdekoľvek, tak jediná vaša obava môže byť náhly výpadok prúdu. S držiakom Logitech Plug Mount budete mať pod kontrolou akýkoľvek priestor vášho domu.

Jednoduchá inštalácia Plug Mount

Držiak do zásuvky na Circle 2 zaručuje jeden z najľahších spôsobov zapojenia kamery. Jednoducho pripevníte kameru do krytu podľa návodu a ten zasuniete do zásuvky. Nehrozí vám teda žiadne narušenie muriva alebo ďalších konštrukcií.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  MH41a003b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  961-000447

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01