Obnoviť stránku

L'OCCITANE Soothing Mask 75 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

L'OCCITANE Soothing Mask 75 ml

Hľadáte kvalitné produkty na udržanie zdravej a krásnej pleti? Doprajte jej luxusnú starostlivosť s vynikajúcou pleťovou maskou na tvár L'OCCITANE. Jej zloženie aj parfumácia ju robí vhodnou pre ženy. Efektívne účinkuje na všetky typy pleti, ktoré zanechá žiarivé a zdravé. Umývacia maska na pleť L'OCCITANE sa vyznačuje príjemnou konzistenciou a naniesť ju zvládne úplne každý. Maska s výnimočnými účinkami aktívnych látok okamžite oživí vašu pokožku a dodá jej zdravý a mladší vzhľad. Budete unesení z konečného výsledku!

Pleťová maska L'OCCITANE Soothing Mask 75 ml ...

Hlavné vlastnosti pleťovej masky L'OCCITANE Soothing Mask 75 ml

  • Pleťová maska na tvár L'OCCITANE je synonymom kvalitnej starostlivosti
  • Svojím zložením je prispôsobená ženám
  • Umývacia maska na pleť je jednoduchá na použitie a jej konzistencia je príjemná
  • Bude vyhovovať všetkým typom pleti
  • Iste vám urobí radosť, že je výrobok hypoalergénny
  • Objem pleťovej masky L'OCCITANE je 75 ml, jej hmotnosť zodpovedá 75 g

Doprajte svojej pleti to najlepšie

Pleťová maska L'OCCITANE je pripravená byť súčasťou vašich kozmetických rituálov. Nebudete musieť mať dôvod na obavy z alergickej reakcie, ide o hypoalergénne vyhotovenie.

Zloženie

AQUA/WATER - GLYCERIN - CETEARYL ALCOHOL - DICAPRYLYL ETHER - CETYL ALCOHOL - BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER - OCTYLDODECYL MYRISTATE - CETYL PALMITATE - DIMETHICONE - MYRISTYL ALCOHOL - CORN STARCH MODIFIED - RIBES NIGRUM (BLACK CURRANT) FRUIT POWDER - RIBES NIGRUM (BLACK CURRANT) FRUIT EXTRACT - HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL - BISABOLOL - CETEARYL GLUCOSIDE - MYRISTYL GLUCOSIDE - CARBOMER - ETHYLHEXYLGLYCERIN - TOCOPHEROL - XANTHAN GUM - SODIUM HYDROXIDE - CITRIC ACID - TOCOPHEROL - DENATONIUM BENZOATE - PHENOXYETHANOL - CHLORPHENESIN - SODIUM BENZOATE - POTASSIUM SORBATE - PARFUM/FRAGRANCE - CI 17200/RED 33 - CI 19140/YELLOW 5 - CI 42090/BLUE 1

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 75 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 75 g (0,08 kg)

Určenie

Určenie Pre ženy
Oblasť použitia Tvár

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Účinok

Vlastnosti Hypoalergénny
Kód:  KSPL4175
Produktové číslo:  3253581554432

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08