Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Loap Getway 6

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Loap Getway 6

Chystáte sa vyraziť kempovať na dlhšiu dobu? Pre všetky prípady sa praktickým a spoľahlivým spoločníkom stane model stanu Getway 6 značky Loap. Jeho základ pozostáva z pevnej a odolnej durawrapovej konštrukcie, ktorá jeho vnútorný priestor delí na 2 spálne a 1 predsienku, čo zabezpečí pomerne široký odkladací priestor. Stan slúži k pohodlnému užívaniu 6 osobami.

Kľúčové vlastnosti

  • Komfortný príbytok pre 6 osôb
  • Veľký vnútorný priestor
  • Vreckár medzi spálňami
  • Pre dlhšie kempovanie
  • Solídny vodný stĺpec

V suchu a teple v každej situácii

Nemusíte sa obávať ani nepriaznivého počasia, pretože vonkajší stan aj podlaha majú vysoký vodný stĺpec a sú vyrobené z vodoodolného materiálu ošetreného špeciálnou technológiou DryTech. Ten prepožičiava pevnosť v ťahu, odolnosť proti pretrhnutiu a stará sa aj o odparovanie vlhkosti. Švy stanu sú podlepené termoplastickou ochranou TSS (Tape Seam Sealing), ktorá bráni prenikaniu vlhkosti k telu. 

Kód:  SPTsc1047
Produktové číslo:  8592946446001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04