Obnoviť stránku

Little Tikes Moja prvá gitara

Príslušenstvo k tovaru

Little Tikes Moja prvá gitara

Pre malých hudobníkov tu máme pripravenú hračku Little Tikes Moja prvá gitara. Tu sa deti môžu učiť prvé hudobné sprievody pred ich skutočnou kariérou. Gitara vydáva reálne zvuky a funguje v štyroch režimoch. Súčasťou balenia je aj popruh na hranie počas pochodu alebo pri rokových vystúpeniach. Little Tikes Moja prvá gitara je dodávaná v puzdre, ktoré slúži na uchovávanie gitary, keď ju deti práve nevyužívajú. To však nebude veľmi často. 

Kľúčové vlastnosti hudobnej hračky Little Tikes Moja prvá gitara

  • Hudobná hračka Little Tikes Moja prvá gitara vydáva reálne zvuky
  • Disponuje štyrmi režimami
  • Gitara je vybavená praktickým popruhom
  • Obal slúži na uchovávanie hračky Little Tikes Moja prvá gitara

Jedinečné režimy Little Tikes Moja prvá gitara

Hudobná hračka Little Tikes Moja prvá gitara deti zaujme na prvý pohľad. Navyše môžu využiť rozmanitý spôsob hrania vďaka štyrom režimom, ktoré hračka využíva. V prvom režime si deti zahrajú s kapelou a môžu tak organizovať rokové koncerty. Druhý režim Free Play deti využijú na vlastnú hudbu. V ďalšom režime Solo Jam si užijú samostatné vystúpenia. Štvrtý režim ponúka prehrávanie akejkoľvek hudby cez Bluetooth. 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií AA
Počet batérií 3 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAnk006049
Produktové číslo:  0050743654794

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12