Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Little Tikes Detské ihrisko 8v1

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Little Tikes Detské ihrisko 8v1

Hľadáte detský domček, šmýkačku, preliezku a podobne? Potom tým správnym riešením môže byť toto detské ihrisko Little Tikes 8 v 1. Toto ihrisko je možné zostaviť 8 rôznymi spôsobmi, takže sa deti už nikdy nebudú nudiť. Súčasťou ihriska sú 2 šmykľavky, jedna je menšia a jedna je extra dlhá. Vďaka tomu si tu nájdu svoju zábavu staršie aj mladšie deti. Ihrisko je veľmi stabilné a pevné. Zmenu na iné ihrisko možno vykonať jednoducho a rýchlo, bez nutnosti použitia náradia. Deti tu objavia domček s dverami, preliezku s tunelom, šmýkačky alebo napríklad horolezeckú stenu

Kľúčové vlastnosti

  • Detské ihrisko 8 v 1
  • Možno využiť ako domček, preliezku, tunel, šmýkačku a pod.
  • Pojme až 6 detí
  • Pre deti od 2 rokov
  • Vyrobené zo stabilného a bytelného plastu
  • Nosnosť: 75 kg

Rozmery: 165 × 554 × 114 cm

Little Tikes

Little Tikes sú kvalitné značkové hračky na záhradu, hračky pre najmenšie bábätká, batoľatá i predškolákov. Či už ide o prvé hračky pre najmenších, chodítka, odstrkovadlá, hojdacie kresielka, autíčka či šmykľavky, preliezky a domčeky na záhradu, všetky hračky Little Tikes sú bezpečné a rozvíjajú detskú predstavivosť a hravosť. Hračky na záhradu značky Little Tikes vynikajú vysokou kvalitou použitého materiálu, ktorý je stálofarebný aj za nepriaznivých poveternostných podmienok a vydrží stáť na záhrade po dlhé roky. 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 2 rokov
Kód:  SPTsc1302
Produktové číslo:  0050743972904
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16