Obnoviť stránku

LISTERINE CoolMint Mild Taste 6× 500 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LISTERINE CoolMint Mild Taste 6× 500 ml

Antiseptická ústna voda LISTERINE CoolMint Mild Taste pomáha odstraňovať zubný povlak a chráni pred jeho vznikom. Účinne bojuje proti baktériám aj tam, kam sa zubná kefka nedostane. Zároveň osviežuje dych a zanecháva ústnu flóru v rovnováhe. Ústna voda má jemnejšiu mätovú príchuť vďaka absencii alkoholu a je vhodná na každodenné použitie. Starajte sa o svoj chrup, používajte LISTERINE. Výhodné balenie obsahuje šesť ústnych vôd LISTERINE CoolMint Mild Taste.

Kľúčové vlastnosti ústnej vody LISTERINE CoolMint Mild Taste

  • Ústna voda s antibakteriálnym účinkom od LISTERINE
  • Obsahuje esenciálne oleje
  • LISTERINE CoolMint Mild Taste pomáha odstraňovať zubný povlak a chráni pred jeho vznikom
  • Osviežuje dych
  • S jemnou mätovou príchuťou
  • Neobsahuje alkohol
  • Vhodná pre dospelých a deti od 12 rokov
  • Balenie obsahuje šesť ústnych vôd LISTERINE CoolMint Mild Taste

Zloženie:
Aqua, Propylene glycol, Sorbitol, Poloxamer 407, Sodium lauryl sulfate, Eucalyptol, Benzoic acid, Sodium benzoate, Methyl salicylate, Thymol, Sodium saccharin, Sodium fluoride, Menthol, Sucralose, Aroma, CI 42053.

Použitie: 
Používajte dvakrát denne. Ústna voda je obzvlášť účinná pri používaní ráno a večer po vyčistení zubov. Odmerajte 20 ml (4× 5 ml čajovej lyžičky) do pohára, preplachujte priestor okolo zubov a ďasien po 30 sekúnd a potom vypľujte. Pre deti medzi 6 až 12 rokmi používajte 10 ml.

Upozornenie: 
Uchovávajte mimo dosahu detí. Ústna voda je vhodná pre deti od 6 rokov. Neprehĺtajte. V prípade prehltnutia vyhľadajte lekársku pomoc. Nepoužívajte, ak máte alergiu na akúkoľvek z prísad. Ak sa objaví podráždenie v ústnej dutine, prestaňte výrobok používať a poraďte sa so zubným lekárom. Dohliadnite na deti staršie ako 6 rokov.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 3 000 ml

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Vlastnosti Proti zubnému kazu, Bez alkoholu
Kód:  ZUB1029
Produktové číslo:  3574661022000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11