Obnoviť stránku

LISTERINE Coolmint 3× 500 ml

4,8 294 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LISTERINE Coolmint 3× 500 ml

Ústna voda Listerine Coolmint je doplnkom k čisteniu zubov, ktorý dôkladne čistí ústnu dutinu, prispieva k prevencii proti zubnému kazu, ničí baktérie, obmedzuje zubný povlak, ochráni vaše ďasná pred zápalom a udržuje stály pocit sviežeho dychu. Vyskúšajte novú antiseptickú ústnu vodu s prídavkom sviežej mäty pre trvalé odstránenienepríjemného zápachu z úst. Pravidelným používaním ústnej vody chráňte svoje ďasná pred paradentózou. Starajte sa o svoje zuby aspoň ráno a večer v troch základných krokoch: vyčistite si zuby zubnou kefkou, zubnou niťou alebo medzizubnou kefkou a nakoniec použite ústnu vodu Listerine.

Kľúčové vlastnosti ústnej vody LISTERINE Coolmint

  • Antiseptická ústna voda s čerstvou mätou
  • Prispieva k prevencii zubného kazu, ničí baktérie, redukuje zubný povlak
  • Chráni ďasná pred zápalmi a udržiava svieži dych
  • LISTERINE Coolmint odstraňuje baktérie v medzizubných priestoroch, kam sa zubná kefka nedostane

Návod na použitie:
Je najúčinnejšia, ak sa používa pravidelne ráno a večer po vyčistení zubov. Odmerajte 20 ml (4 čajové lyžičky po 5 ml) do pohára, 30 sekúnd preplachujte okolie zubov a ďasien. Nakoniec vodu vypľujte.

Zloženie:
Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic acid, Sodium saccharin, Eucalyptol, Aroma, Methyl salicylate, Thymol, Menthol, Sodium benzoate, CI 42053.

Dôležité upozornenie:
Výrobok nie je vhodný pre deti mladšie ako 12 rokov. Nepoužívajte výrobok, ak je obal poškodený. Nepoužívajte, neprehĺtajte ani nepoužívajte priamo z fľaše. Uchovávajte mimo dosah a dohľad detí.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 1 500 ml

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Vlastnosti Bez fluoridu, Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien
Kód:  ZUB048s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06