Obnoviť stránku

Linksys RE3000W

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Linksys RE3000W

Extender Linksys RE3000W vám umožní ľahko rozšíriť rozsah vašej bezdrôtovej siete a vytvoriť silný signál aj tam, kde predtým bol len veľmi slabý. Samotný extender je schopný pokryť 465 štvorcových metrov a pokryť signálom aj doteraz mŕtva miesta siete. Zariadenie je dokonale univerzálny a funguje s akýmkoľvek internetovým routerom alebo prístupovým bodom. Využíva ešte stále rozšírenejšie pásmo 2,4 GHz a podporuje v ňom maximálna rýchlosť pripojenia 300 Mb/s. K dispozícii je tiež jeden ethernetový port pre káblové pripojenie blízkeho zariadenia.

Pre nastavenie:
Extender RE3000W vyžaduje bezdrôtový smerovač alebo prístupový bod, spolu s technológiou Wi-Fi vybaveným počítačom, ktorý má ethernetový port a na ktorom beží OS Microsoft Windows XP SP3, Windows Vista SP1 alebo novší, Windows 7, Windows 8 alebo Mac OS X Leopard 10.5. 8 alebo novší, Snow Leopard 10.6.1 alebo novší, Lion 10.7 alebo novší, alebo Mountain Lion 10.8 alebo novší.

Štandardné príslušenstvo:
Napájací kábel
Ethernetový kábel
Inštalačná príručka

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Extender

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 300 Mb/s
Kód:  LY085b2
Produktové číslo:  RE3000W-EK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17