Obnoviť stránku

JLŠPERK LFV092 (925/1000, 1,17 g)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JLŠPERK LFV092 (925/1000, 1,17 g)

Tento krásny trochu trblietavý náramok je Linger LFV092 prívesok.Šperky sú vizuálne atraktívne a na povrchu sú navyše naplnené čírymi kryštálmi.Prívesok bude určite obľúbeným strieborným doplnkom mnohých žien, ktoré zvýraznia ich jedinečnosť a eleganciu. 

Prívesok je vyrobený z vysoko kvalitného striebra 925/1000, s hmotnosťou 1,17 g, ktorého povrch je ródiovo pokrytý, aby vydržal koróziu a vplyvy prostredia. Ródium je cennejším kovom ako zlato a striebro a používa sa ako povrchová vrstva šperkov, ktorá nielenže získava vyšší lesk, ale aj odolnosť voči vonkajším vplyvom. Navyše ródium pokovované striebro je čierne a žlté a šperky vydrží dlho ako nové.

Tento netradičný prívesok je dobrý darček pre každú dievčinu alebo zrelú ženu, ktorá sa dá nosiť denne. Jeho vzhľad a trblietanie priťahuje vaše okolie a určite bude úžasným doplnkom krku mnohých dievčat a žien. Prívesok bude zdôrazňovať vašu individualitu a váš štýl. Určite zažiari dôležitejšie príležitosti. Vychutnajte si pocit tohto krásneho šperku. Daj svojmu milovanému, alebo sami, tento krásny šperk, ktorý očarí vaše okolie.

Kód:  SP2570
Produktové číslo:  8300006015094

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14