Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

LINDT Swiss Luxury Selection 143 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LINDT Swiss Luxury Selection 143 g

Lahodný darček v podobe kvalitnej bonboniéry Lindt vždy všetkým vyčarí úsmev na tvári. Je však pravdou, že nie vždy bol tento produkt z kakaových bôbov určený obyčajným konzumentom. Predtým patril medzi obľúbené pochutiny šľachty a panovníkov. Pomyselná hodnota sa však úplne nevytratila a aj dnes pri darovaní čokolády nikoho neurazíte. Kávový krém v kombinácii s čokoládou prinesie perfektne harmonickú chuť. S množstvom kakaa v obsahu úmerne súvisí aj horká chuť. Podľa toho možno veľmi ľahko určiť, ktorá pochutina splní vaše očakávania. Tento variant od výrobcu Lindt sa chváli obsahom kakaa 31 %. Všeobecne tento produkt zapadá medzi čokolády s náplňou.

Kľúčové znaky bonboniéry LINDT Swiss Luxury Selection 143 g

  • Darujte sladkú a kvalitnú bonboniéru
  • Nezabudnuteľný zážitok vďaka chuti kvalitných kakaových bôbov
  • Táto pochutina spadá medzi čokolády s náplňou
  • Čokoláda Lindt má obsah kakaa 31 %
  • Vnútorná náplň: kávový krém

Zloženie

Cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, mandle, rostlinný tuk (palmový, kokosový, palmojádrový, shea a slunečnicový v různém poměru), bezvodý mléčný tuk, laktóza, sušené odstředěné mléko, slazené kondenzované mléko, jádra lískových ořechů, glukózový sirup, máslo, smetana, zvlhčující látka (sorbitol sirup), emulgátor: sójový a slunečnicový lecitin; rýžová mouka, kakaový bob, pomerančová dužina, extrakt z ječného sladu, káva, aromata, pšeničná mouka, glukózo-fruktózový sirup, koncentrát z pomerančové šťávy, barviva (kurkumin, paprikový extrakt, annatto), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaový prášek, vaječný bílek, pufovaná rýže, jedlá sůl, přírodní citrusové extrakty, stabilizátor (trifosforečnany), regulátor kyselosti (kyselina citronová), mléčná bílkovina, pšeničný škrob, kypřicí látka ((uhličitany sodné), antioxidant (extrakt s vysokým obsahem tokoferolů), leštící látka (šelak), želírující látka (arabská guma). Obsahuje alkohol. Obsah kakaové sušiny v mléčné čokoládě nejméně 31%. Obsah kakaové sušiny v čokoládě nejméně 41%.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Náplň kávový krém
Obsah kakaa 31 %
Druhy čokolád čokolády s náplňou

Potraviny

Typ Bonboniéra
Počet kusov v balení 1 ks
Celková hmotnosť 0,14 kg

Výživové hodnoty (na 100 g)

Energetická hodnota na 100 g 2 407,41 kJ (575 kcal)
Tuky 37 g
Nasýtené mastné kyseliny 21 g
Sacharidy 52 g
Cukry 48 g
Bielkoviny 6,5 g
Soľ 0,15 g

Zloženie

Kód:  VBAL8638
Produktové číslo:  7610400293433

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09