Obnoviť stránku

LINDT Pralines Classic 200 g

5 2 hodnotení
12,90 €

LINDT Pralines Classic 200 g

Lahodný darček v podobe kvalitnej bonboniéry Lindt dokáže zlepšiť náladu každému. Nie je však žiadnym prekvapením, že produkt z kakaových bôbov si nemohli vždy vychutnať obyčajní ľudia. Najčastejšie sa k nemu dostala šľachta a panovníci. Samozrejme, určitá hodnota zostala i dnes. V prípade darovania čokolády dozaista spravíte dotyčnému radosť. Mliečna čokoláda sa vám rozplynie v ústach s každým rozhryznutím bonbónu. Celkovo sa dá zaradiť medzi mliečne čokolády.

Zaujímavé prednosti bonboniéry LINDT Pralines Classic 200 g

  • Zlepšite deň darovaním bonboniéry
  • Vynikajúca chuť kvalitných kakaových bôbov
  • Táto pochutina spadá medzi mliečne čokolády
  • Náplň: mliečna čokoláda

Zloženie

Cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, lískové ořechy, mandle, bezvodý mléčný tuk, sušené odstředěné mléko, laktóza, glukózový sirup, rostlinné tuky (palmový a kokosový v různém poměru), glukózo-fruktózový sirup, invertníCukr, plnotučné mléko, Marc de Champagne, citrónová kůra, pomerančová kůra, sušená smetana, emulgátory: sójový a slunečnicový lecitin, alkohol, pšeničná mouka, káva, přírodní aromata, extrakt ječného sladu, aromata, dextróza, zvlhčující látka: invertáza, smetana, vaječný bílek, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, jedlá sůl, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, koncentrát citrónové šťávy, meruňková jádra, přírodní pomerančové aroma, sirup z karamelizovanéhoCukru. Obsahuje alkohol. Může obsahovat stopy dalších skořápkových plodů. Mléčná čokoláda: Obsah kakaové sušiny nejméně 30%.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Potraviny

Typ Bonboniéra
Počet kusov v balení 1 ks
Celková hmotnosť 0,2 kg

Výživové hodnoty (na 100 g)

Energetická hodnota na 100 g 2 306,93 kJ (551 kcal)
Tuky 34 g
Nasýtené mastné kyseliny 16 g
Sacharidy 52 g
Cukry 50 g
Bielkoviny 7,5 g
Soľ 0,17 g

Zloženie

Vlastnosti

Náplň mliečna čokoláda
Druhy čokolád mliečne čokolády
Kód:  VBAL8635
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4000539103087

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06